kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.044
- 7.716
Издржа еден месец![]()
7миче зошто не зема ? Да бидеш во тренд со јаболкитеДодека не ја сменам батеријата не го менувам
Не е фер да не го тестирам како треба.
На телефон под гаранција да му менувам батерија и да го тестирам ? Продај тоа ѓубре и купи си саглам андроид не си ги троши парите и времето беспотребно.Додека не ја сменам батеријата не го менувам
Не е фер да не го тестирам како треба.
7миче зошто не зема ? Да бидеш во тренд со јаболките![]()
istoОд пред една недела :carefree:
![]()
Сподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?Од пред една недела :carefree:
![]()
Да дадам 700 евра за нешто што не сум сигурен дека ќе ми одговара? nahhh.
Сподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?
Па и според мене не си требал ни 6ска да купеш. Галакси Едџ си е Едџ исто и Redmi најмногу нуде за парите пред се во батерија.
Анхоч. Камерата за мене е ОК, ги задоволува потребите со оглед на тоа што претходно имав искпериа M2, сега телефонов ми е спејс шатлСподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?
исто и јас од вчераisto
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Флегшип?Не, споредувам "флегшип" со флегшип.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ти имаш проблем со ромот, телефончето е бонбонче, во тоа сум сигурен.Добро ај нека не е флегшип, него уред кој што треба да котира високо. Како и да е, од сега натака со шииииирок лак...
Ти имаш проблем со ромот, телефончето е бонбонче, во тоа сум сигурен.
испратено од мобиљка
Вака другар, пошо достоен да дадам коментар на ова што го пишуваш, бидејки користев редми 3 про повеќе од 6 месеци. Телефонот си е бомбона, за тој ценовен ранг. Со камерата немав некаков проблем со фокусот, се разбира треба да допреш на екранот за фокусот да се фокусира на местото на кое што сакаш , или да наместиш на аутофокус (ова незнам баш колку е прецизно). Не ми се има случено во тие 6 месеци да ми замрзне како што велиш ти. Јас секако бев на европски ром, а ти гледам дека си на последен глобален ром. Во тој секако можни се одредени зезалици, пошо само што се појави тој ром.Xiaomi Redmi 3 "pro", реално ни П од Про. Камерата кога-како фокусира (претежно нејќе), од време на време тотално смрзнува и му треба 10-15сек. да се врати, некогаш полни 3h, некогаш 5h на ист полнач на ист напон на струја. Нотификации што стигаат понекад,не осветлени копчиња на "про" модел, иди бегај. Ми фали С6-ката која освен за батеријата беше научна фантастика за кинезов.
Добро ај нека не е флегшип, него уред кој што треба да котира високо. Како и да е, од сега натака со шииииирок лак...
Не реков дека има логика, причината е 7000ден.разлика во цената. Морав.Со која логика си преминал од S6 на Redmi 3 Pro...
Не реков дека има логика, причината е 7000ден.разлика во цената. Морав.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk[/QUOТЕ]
И ти очекуваше дека во тие 7000 ден. нема да има разлика?
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден