kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.044
- 7.715
Издржа еден месец![]()
7миче зошто не зема ? Да бидеш во тренд со јаболкитеДодека не ја сменам батеријата не го менувам
Не е фер да не го тестирам како треба.
На телефон под гаранција да му менувам батерија и да го тестирам ? Продај тоа ѓубре и купи си саглам андроид не си ги троши парите и времето беспотребно.Додека не ја сменам батеријата не го менувам
Не е фер да не го тестирам како треба.
7миче зошто не зема ? Да бидеш во тренд со јаболките![]()
istoОд пред една недела :carefree:
![]()
Сподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?Од пред една недела :carefree:
![]()
Да дадам 700 евра за нешто што не сум сигурен дека ќе ми одговара? nahhh.
Сподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?
Па и според мене не си требал ни 6ска да купеш. Галакси Едџ си е Едџ исто и Redmi најмногу нуде за парите пред се во батерија.
Анхоч. Камерата за мене е ОК, ги задоволува потребите со оглед на тоа што претходно имав искпериа M2, сега телефонов ми е спејс шатлСподели ако може од каде го купи? Како си задоволен од камерата и дали светат копчињата од напред како предходниот? Исто целосно метал е нели ?
исто и јас од вчераisto
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Флегшип?Не, споредувам "флегшип" со флегшип.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ти имаш проблем со ромот, телефончето е бонбонче, во тоа сум сигурен.Добро ај нека не е флегшип, него уред кој што треба да котира високо. Како и да е, од сега натака со шииииирок лак...
Ти имаш проблем со ромот, телефончето е бонбонче, во тоа сум сигурен.
испратено од мобиљка
Вака другар, пошо достоен да дадам коментар на ова што го пишуваш, бидејки користев редми 3 про повеќе од 6 месеци. Телефонот си е бомбона, за тој ценовен ранг. Со камерата немав некаков проблем со фокусот, се разбира треба да допреш на екранот за фокусот да се фокусира на местото на кое што сакаш , или да наместиш на аутофокус (ова незнам баш колку е прецизно). Не ми се има случено во тие 6 месеци да ми замрзне како што велиш ти. Јас секако бев на европски ром, а ти гледам дека си на последен глобален ром. Во тој секако можни се одредени зезалици, пошо само што се појави тој ром.Xiaomi Redmi 3 "pro", реално ни П од Про. Камерата кога-како фокусира (претежно нејќе), од време на време тотално смрзнува и му треба 10-15сек. да се врати, некогаш полни 3h, некогаш 5h на ист полнач на ист напон на струја. Нотификации што стигаат понекад,не осветлени копчиња на "про" модел, иди бегај. Ми фали С6-ката која освен за батеријата беше научна фантастика за кинезов.
Добро ај нека не е флегшип, него уред кој што треба да котира високо. Како и да е, од сега натака со шииииирок лак...
Не реков дека има логика, причината е 7000ден.разлика во цената. Морав.Со која логика си преминал од S6 на Redmi 3 Pro...
Не реков дека има логика, причината е 7000ден.разлика во цената. Морав.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk[/QUOТЕ]
И ти очекуваше дека во тие 7000 ден. нема да има разлика?
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден