Имам шише од 1280 грама, неотворено 100% природен ВГ од Словенија. Ако сака некој цената е 1000 ден +птт. можеби проблем ќе ви биде што рокот на траење му е до 6/2015.Тежината е проблем, мора да најдеме VG кај нас. На српскиот форум читав дека некој во Црна Гора нашол чист ВГ произведен од нашиот Галафарм, но немаше коментар дали е погоден за вејпање. На сајтот глицерин имаат само како состојка во други препарати.
Многу на врв срце ојдовте и двајцата, него ајде назад во колосек.
puff
@DennyMK
Кажи освен немезисот (кој немезис?) дали имаш некој друг мод, како се снаоѓаш со течности, какви атомајзери користиш, малку провеќе за твојата опрема
Секако добредојден си во темата, овде сме впрочем да споделуваме искуства, далеку сме ние од насилство
Поздрав
Ping @kjosmofon, дали би се нафатил на мојот фаличен iStick-стајлд 20w да ја смениш батеријата со Panasonic 18650PF 2900mAh и прашање до останатите колку е погодна таа батерија за истикот или поубаво друга некоја?
Нема подобро од дрипер за облаци или вкус.уште еден дрипер
Ај да ве видам другите, вадите оружјето.
@DennyMK
Да си наполниш батеријата
btw кој бокс мод е тоа, поконкретно?
Јас одам по принципот: Едно ама вредноУбава комбинација, но и соленка![]()
Од Амбрела идиотите што ниедна пратка не ми испратиле до сега како што сум нарачал - секогаш прават по некоја грешка.А со течности како се снаоѓаш?
Од каде, по која цена, кои ароми?
Кои се твоите омилени ароми?
Многу прашања![]()
Не, ама ќе одам во јуни во Америка па ќе си донесам „чорби“ од тамуЗначи чорби не си правиш сам.
Уште за дриперите да ни кажеш со што располагаш и ке те оставам на мира понатаму
@kjosmofon
Морам да го испрашам прво за оцена да му ставам. А и отчет да даде кај бил сето ова време од 2009j/k
Јбг, Professor vs n00b - не оди хахаха@DennyMK
Имаш Одличен (5)
Се зезам,
седи КЕЦ
Ај малку сериозен да бидам,
Овде нашиот гуру за хардвер е @Metuzalem (он е крив за тоа што се навлековме на оваа хоби), и самиот во еден пост кажа дека се чуствува како маалски дилерИнаку тежок дриперџија
Главниот мајстор за чорби и електроника @kjosmofon (Nemesis мајстор) + Кајфунџија
Остатокот (ние) сме сеуште копиљаци кои што крадеме од нив двајца.
Поздрав и толку од мене,
п.с. мисијата успешна, не му дадов на @DennyMK да ни кидне
едит:
@DennyMK
Заборавив,
Кога ке имаш време разгледај ја темава, има многу корисни работи и рецензии.
Обратно е,Јбг, Profesor vs n00b - не оди хахаха