додека сеа пишуваше и дремеше на нет,ке си го ичистеше пцто.така да џабе тролање ролање![]()
Мислев освен работа,а што ако е за работа треба да се запостави? ако е за работа не треба да се одржува ? исто ко да купиш кола за такси и да ја оставиш да ти скапе,да ти смрди на кромид внатре..поише патници ќе ти влегуваат ако е средено и чисто или така? прашината го гуши компјутерот,а каблите спречуваат airflow..ајде чао сеа си кажав што имам не идете офф топик и немам намера да се расправам по форуми![]()
Ако девојката ми рече гаќите ми се мокри ке и речам да облечи нови(суви) и да не се моча во гаќи повеќе,срамота еСакам да кажам дури не ти ни текнува да го исчистиш компјутерот ако имаш други обврски... Пример ти рече девојката, гаќичките ми се мокри... сигурно нема да кажеш чекај компјутерот да го исчистам... Е сега кога ќе ти раскине, ќе бидеш тажен па ќе си купиш некое ново парче хардвер и успат ќе го исчистиш и така...
не бе за карти го користатбаба ти има компјутер? Сигурно и фејзбук има![]()
не бе за карти го користат![]()
ne xD otvoriv mi se zgadi i zatvorivMisli ti deka za karti go koristat.... J/K xD
p.s dali go iscisti....xD ?
незнам што има да се чудиш на ИТ ФОРУМ какви луѓе сакаш да пишуваат тука?возачи на формула1? фудбалери?ракометари?дегени?идиоти?кретени? значи ова е ит форум(форум за компјутери и ит технологија) мн малце луѓе ја сваќаат болеста на компјутерите(и љубовта кон нив)ради тоа тебе ти е све така чудно,али ако влезеш по длабоко во оваа област ке осетиш,што значи да даваш големи пари за некој дел.џабе сеа ке ти се објаснуваме и појаснуваме кога го немаш осетено она правотото лудило на некој дел да го имаш крај себеВе гледам јас и се чудам како ви се даваат волку пари за конфигураци.... Јас со триста маки дадов пари за една нова б75 плоча, 8гб рам кингстон , ново стандардно куќиште, 1тб хард другото е стандард . Немам посебна графичка бидеќи и оваа онбоард ми брка работа за battlefield 3 bc. Слики ке ставам подоцна, сеа мака мачам со некомпатибилноста на windows 7 со драјверите на онбоард графичката.
Кратко и јасно другар: љубов и/или потреба[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Ве гледам јас и се чудам како ви се даваат волку пари за конфигураци.... Јас со триста маки дадов пари за една нова б75 плоча, 8гб рам кингстон , ново стандардно куќиште, 1тб хард другото е стандард . Немам посебна графичка бидеќи и оваа онбоард ми брка работа за battlefield 3 bc. Слики ке ставам подоцна, сеа мака мачам со некомпатибилноста на windows 7 со драјверите на онбоард графичката.
Ве гледам јас и се чудам како ви се даваат волку пари за конфигураци....
1.Ентузијазам![]()
Ве гледам јас и се чудам како ви се даваат волку пари за конфигураци.... Јас со триста маки дадов пари за една нова б75 плоча, 8гб рам кингстон , ново стандардно куќиште, 1тб хард другото е стандард . Немам посебна графичка бидеќи и оваа онбоард ми брка работа за battlefield 3 bc. Слики ке ставам подоцна, сеа мака мачам со некомпатибилноста на windows 7 со драјверите на онбоард графичката.
dont tell me!
оваа ја имав цели 3 години и ја дадов 12.000 пред 3-4 месеци комплет. Али за оверклок беше супер еден целерон на 2.66 гхз го тераше на 4гхз стабилно со 60-70 степена темп. потоа му ставив core2duo 6550 .dont tell me!сега ке си имав I7 3960x+rampage IV extrime,и не ке морав да се тешам дека I7 950 бил доволен за HIGH end графичка
)
Плочата ти е многу добра,една од подобрите беше на времетооваа ја имав цели 3 години и ја дадов 12.000 пред 3-4 месеци комплет. Али за оверклок беше супер еден целерон на 2.66 гхз го тераше на 4гхз стабилно со 60-70 степена темп. потоа му ставив core2duo 6550 .
знам . жал ми е што ја продадов.Плочата ти е многу добра,една од подобрите беше на времето![]()
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден