Може фа имаш прљавштина или влага во USB C конекторот за полнење.Sto moze da e problemot?Погледнете го атачментот 137506Погледнете го атачментот 137507
Go izduv so fen no pak go pokazuva istoto. Proveriv so drug kabel istoto go pokazuva.Може фа имаш прљавштина или влага во USB C конекторот за полнење.
Земи од ДМ интердентални четкички и исчисти го конекторот - вакви или слични:
Издувај го и со фен со ладен воздух, и провери го и кабелот.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Како бе да го игнорира проблемов коа телефонот е неупотреблив,односно неможе да се пуни?може е некоја грешка, игнорирај го едноставно.
Како бе да го игнорира проблемов коа телефонот е неупотреблив,односно неможе да се пуни?
На секоја тема само некои глупости лупаш и од ракав совети колку да кажеш нешто...
Страшна работа е ова ти,никола100 и орце што му го праите на форумов.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Кај другар се случи истото на С23У ама како резултат на контакт со вода и тоа морска.Telefonot ne se polni, koga ke go vklucis polnacot titka i go dqva vtoroto izvestuvanje. Moze od 10tina obidi da pocne da se polni. Go izduvav so fen, gledav vnatre da nema nesto, probav so drug polnac ama telefonot si go dava izvestuvanjeto i se dodekq stoi istoto nemoze da se polni.
пробај со друг полнач и ако се повтори - терај во сервисTelefonot ne se polni, koga ke go vklucis polnacot titka i go dqva vtoroto izvestuvanje. Moze od 10tina obidi da pocne da se polni. Go izduvav so fen, gledav vnatre da nema nesto, probav so drug polnac ama telefonot si go dava izvestuvanjeto i se dodekq stoi istoto nemoze da se polni.
Дали S24 ултра се стабилизираше со екраните и може да се купува веќе?
Дали S24 ултра се стабилизираше со екраните и може да се купува веќе?
Секако може.
S23 обичниот ти е подобар избор бидејќи држи повеќе батерија, друго екран камери се е исто, е сега ако повеќе ти се бендисува дизајнот на 24-ката тогаш ок е сепак е солиден телефон чим сакаш компактен.Го бива ли S24 обичниот со ексинос процесор? Му се имам намерачено, сакам мал и компактен телефон.
Mi rekoa niz servisite deka treba da se zameni nekoja plocka cela koja kostala 1200/1500 denari. 2 dena go ima problemot 2 go nema? Da ja menuvam ili ne?Sto moze da e problemot?Погледнете го атачментот 137506
Ако ти прави проблем ондак да, претпоставувам порт за полнење ти рекле да смениш.Mi rekoa niz servisite deka treba da se zameni nekoja plocka cela koja kostala 1200/1500 denari. 2 dena go ima problemot 2 go nema? Da ja menuvam ili ne?
Вреди да се земе S23 refurbushed за околу 420 долари од ибеј? Сум земал порано телефони од Ибеј со ваков статус, и биле како нови, немале знаци на користење. Препрочитам ибеј бидеќи сакам да платам со ПејПал, а на Алиекспрес нема таква опција.
Или има подобар избор од S23 до 400 долари?
Имам пари на ПејПал што сакам да ги потрошам. Тоа е целиот поблемПа и кај нас на старо можеш за толку да го најдеш, околу 400 еур. Бар ќе можеш да го провериш пред да го купиш, а може и гаранција да има.
Имам пари на ПејПал што сакам да ги потрошам. Тоа е целиот поблем![]()
Фала. Не знаев дека има про верзија од Пиксел 7. Ке разгледам утре по детално.Тогаш разгледај и Пиксел 7 про. Можеш скроз нов да го најдеш за таа цена.
![]()
Google Pixel 7 Pro - 128 GB - Obsidian (Unlocked) for sale online | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Google Pixel 7 Pro - 128 GB - Obsidian (Unlocked) at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
![]()
Google Pixel 7 Pro 5G 6.7" 50MP 128GB 5000mAh 5G Unlocked Smartphone | eBay
1 New Google Pixel 7 Pro. NETWORKTechnology GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G. 5G bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 14, 20, 25, 28, 30, 38, 40, 41, 48, 66, 71, 77, 78, 257, 258, 260, 261 SA/NSA/Sub6/mmWave - GE2AE.www.ebay.com
Фала. Не знаев дека има про верзија од Пиксел 7. Ке разгледам утре по детално.
Кај s23 најмногу ми се допадна дизајнот и големината на екранот па затоа ми беше прв фаворит.
P7P/P7 e 3 генерации назад во процесор, ако тоа не ти е фрка не е лош уредот, исто батеријата е просек.
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден