Nikola100
poweruser
I beg to differ! Си му тргнал ти привилегии на хромот да пристапува до слики во телефонот.
Погледнете го атачментот 114974
Што си на добра локацијаа....
Плаче за дрон
I beg to differ! Си му тргнал ти привилегии на хромот да пристапува до слики во телефонот.
Mozam samo preku alatkata da prikacuvam sliki ali ne i preki toa prikaci fajlovi. Inaku permisite ete gi.Да се надоврзам на мојот претходен пост: би предложил да се ограничи бројот на постови по член на ден, и да не се дозоволи да има повеќе од три последователни (не споени) објави во иста тема. Исклучок секако би биле туторијалите и на нив слични постирани теми.
Таман ве пофалив
Да бе Бањифико - ќе ќутиме сегаДа се надоврзам на мојот претходен пост: би предложил да се ограничи бројот на постови по член на ден, и да не се дозоволи да има повеќе од три последователни (не споени) објави во иста тема. Исклучок секако би биле туторијалите и на нив слични постирани теми.
Добра идеја. Имам неколку homemade видеа што може да се шернатАј внесете саппорт за прикачување кратки видеа да речеме 5мб h264/265 mp4.
Ај внесете саппорт за прикачување кратки видеа да речеме 5мб h264/265 mp4.
Ова не би го направиле кога за тоа постојат веќе сервиси и нудат embed.
Проблемот е што е тешко за менаџирање, може да направи проблеми со compliancy а воедно и троши бааги ресурси.
Па ави фајл ви стои во листата атачменти. Барем за нив ставете insert as
Кај му каза, кај се запусте...Па ави фајл ви стои во листата атачменти. Барем за нив ставете insert as
iOSДа се дозволи пребарување на 3 карактери. Има доста работи во Ит што се 3 карактери - еве мене конкретно ми требаше мислење за UPS и пробав да побарамИсто USB, DHL, CPU, PSU и тон други
![]()
sekoj so svoite bolki.
Користи * на крајот од зборотДа се дозволи пребарување на 3 карактери. Има доста работи во Ит што се 3 карактери - еве мене конкретно ми требаше мислење за UPS и пробав да побарамИсто USB, DHL, CPU, PSU и тон други
![]()
Toa se vika wildcard, kazi mu gi razbira rabotiteКористи * на крајот од зборот
Пример UPS*
Погледнете го атачментот 119133Погледнете го атачментот 119134
Како што има "thumbs up" емоџи, би додал и "thumbs down" емоџи.
Следствено, наместо да го зголемува бројот на допаднати мислења - би се намалувал.
Ма пуштете намалување. Имам тука некои „пријатели“, па кога ќе почнам на секое нивно мислење по еден антилајк...Намалување никако, лошо искуство од минатото
Тоа е и проблемот. Зајадливоста е заштитен знак на нашето општество.Ма пуштете намалување. Имам тука некои „пријатели“, па кога ќе почнам на секое нивно мислење по еден антилајк...![]()
![]()
![]()
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден