prati email vo porakaЗдраво, дали може некој да ми прати invite на TorrentDay или IPtorrents. Фала![]()
Because the user limit has been reached you are unable to send invites at this time.Има ли некој за cgpeers покана? Рефреширам редовно ама никако да начекам да ги отворат регистрациите...
Aх тој јузер лимит... Фала сепак, се надевам ќе отворат во догледна иднина.Because the user limit has been reached you are unable to send invites at this time.
ете земам обврска да проверувам, во прва прилика ти пуштам инвајтAх тој јузер лимит... Фала сепак, се надевам ќе отворат во догледна иднина.
ете земам обврска да проверувам, во прва прилика ти пуштам инвајт![]()
немавип нема опција минимално да се плати па да се добие инвите?
Па македонскиот де, trackermk точка comДали постои торент сајт каде што содржи македонска содржина, или еве специфично речено содржина од Gley.mk ?
Ми требаат за Преспав сезоните и новата Куќен Притвор ?
Па македонскиот де, trackermk точка com
Ич не се мачи. И така го нема тоа што го бараш.Само јас ли неможам да се регистрирам тука? Мислам, се поминува како што треба, но не ми стигнува мејл за верификација. Проверив секаде, ска. Еве веќе 2 часа нема ништо.
Пробувам да се најавам:![]()
Македонска работа...
Ич не се мачи. И така го нема тоа што го бараш.
Нема повраток од овие. А чим нема тоа што барам, алтернатива некоја?
pa neli ti gi prativ site sezoni od prespav?
Е што ќе го разбереш хуморот на Хрватски или Албански - жити свеДа, фала ти пак, ама сезона 7 ќе дојде за месец дена а новава нема од кај да е симнам Куќен притвор.
П.С во твоите епизоди замерка имав е дека нема на странскиве јазици преводи како Албански/Хрватски/Бугарски.
Е што ќе го разбереш хуморот на Хрватски или Албански - жити све![]()
Баш затоа се смешни - не е тоа документарец па којзнае што да разбереш ?Не зафркавај Талат и Наим се едни од најдобрите комичари во серијава и најак дијалог имаат ама ела разбериги...
Да, фала ти пак, ама сезона 7 ќе дојде за месец дена а новава нема од кај да е симнам Куќен притвор.
П.С во твоите епизоди замерка имав е дека нема на странскиве јазици преводи како Албански/Хрватски/Бугарски.
па кога ке дојде 7сезона тогас ке мислиме а не ми кукаш за глупости
и ја имам и кукен притвор од 1-5
не те разбирам ове српско хрватски фрнацуски и албански пошто ги немам гледано преспав
Збори затоа што има во серијата дијалози на Албански, и други јазики, па тие не ги разбираме затоа што не се синхронизирани/преведени.не те разбирам ове српско хрватски фрнацуски и албански пошто ги немам гледано преспав