TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.814
- 10.135
Баш ме фати сега тука, значи како е организиран сајтот укажува колку е организиран факултетот и колку посветува на тоа да стојат добро работите. Ако беше тоа така, зошто е ФИНКИ познат по тоа дека е најлошо организираниот државен факултет? Баш разговарав со еден вчера кој што ми кажуваше какви маки имал со нив(откажување на предавање 15 мин пред да биде предавањето, а тој више дошол со автобус до факултетот, неможејќи да присуствува на предавање бидејќи немало училна, заговори како професори намерно буткале бидејќи им требало повеќе пари и слично) можеш и на форуми како кајгана и фемина да видиш вакви ситуации. Со ова заклучувам дека уредноста на сајтот не е точен показател за тоа дали е навистина добра наставата таму или не. Барим, ако беше организиран добро ФИНКИ поради тие причини(како што ги наведе) ќе ти верував малце повеќе.
Ај вака да размислување, јас за вас ќе се жртвувам и ќе ви кажам каков е ФОН откога ќе почнам да студирам таму. Ако е shit ќе се префрлам на ФИНКИ, ако не е ќе ви кажам. Ај да останеме на оваа точка и више да не се мачиме со пишување, така јас мислам![]()
Види сега, да имаш ФАКУЛТЕТ и да немаш асални податоци за ниеден смер е многу несериозно и смешно. Ако не ти е тоа показател, тогаш објасни ми како кадарот е посветен на подобрување на секој предмет кога имаат по 8 предмети. На секој државен имаат по 2 или 3 предмети, вклучително и ФИНКИ.
Гледам дека си решен, терај. Само те молам не не убедувај, ова е како да стоиме над карпа и сите знаци да ме убедуваат дека ќе умрам ако скокнам, а ти да ми објаснуваш како никој не скокнал таму, не мора да значи, само ми изгледа високо сигурно не е додека не се докаже спротивното.