Цената е за обичниот а52, а ставиле слика од а52с.техномаркет најблизу до 300е
Цената е за обичниот а52, а ставиле слика од а52с.техномаркет најблизу до 300е
Има некоја финта што мобилариве не носат AirPods Pro? 2ки и 3ки има, Pro ич.
Мм за малце сум ги утнал. А за новиот модел читав, ама дека ќе излегува окулу новиот ајфон, не толку скоро.Би требало за некој месец да искочи нов модел од нив, па можеби затоа. Ајстајл имаа ОК цена пред 2-3 недели, промоција.
Mi 11t![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Зошто?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Малку каснам, извини, ама од каде муабетов дека не носат? Последно ко проверив пред месец дена, имаше и во Ледиком и во Мобеликс и во Fixit. Во Мобеликс мислам беа најефтини, 12,300. Само имај на ум дека е постариот модел, без MagSafe.Има некоја финта што мобилариве не носат AirPods Pro? 2ки и 3ки има, Pro ич.
Дали може некој да ми каже мобилара што можам да купам нов iphone 13 pro max а да не е нешто заебан или замотан како нов а уствари внатре сменет некој дел?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Ова Mobiworld што мислиш?
Ова Mobiworld што мислиш?
Не ги знам, види во MobiTech, 73990 денари e 128gb, мада од кај и да е, на тринаескиве кутијата се познава ако е отворена. Лепенките се залепени на внатрешна страна на кутијата и ако се скинати еднаш невозможно е пак да се залепи како што биле од фабрика.
Имам јас друже 1200еу. Неотпакуван.Дали може некој да ми каже мобилара што можам да купам нов iphone 13 pro max а да не е нешто заебан или замотан како нов а уствари внатре сменет некој дел?
Имам јас друже 1200еу. Неотпакуван.
Како да ти верува сега човекот дека е неотпакуван, кога пред овој пост му пушти слика од тие финти како да се спакува телефон да делува дека е фабрика.![]()

Новите iphone продукти не се пакувани во целофан или сл.Сум ја имал истата дилема и без да навлезам во некоја долга дискусија јас вака си поставив лимити
- било каква имперфекција во пакувањето, пример извалкана кутија под целофанот, набран целофан некаде (како дуван со фен) или слично ќе ме одврати од купување
- гаранцијата може да се провери на сајтот на Apple според IMEI. Доколку е пократка од година дена, телефонот веќе бил активиран
Со ејпл е лесно, имаш чекер си пушташ и тоа е тоа нема превариКако да ти верува сега човекот дека е неотпакуван, кога пред овој пост му пушти слика од тие финти како да се спакува телефон да делува дека е фабрика.![]()
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден