Фала, да се враќаВо секој случај дечките од titlovi.com и prijevodi-online.org заслужуваат медал.
Фала ти^ и пази, сето тоа го прават волонтерски!
Фала, да се враќаВо секој случај дечките од titlovi.com и prijevodi-online.org заслужуваат медал.
Фала ти^ и пази, сето тоа го прават волонтерски!
Фала, го ценам ова.Во секој случај алал да им е на дечките/девојките.![]()
некој има искуство со купени кодови од АлиЕкспрес?
дали функционира?
Најверојатно збори за Нетфликс акаунт а нешо му се помешало па го нарекол „код“.Ако збориш за лансирни кодови за нуклеарки, фејк се сите, ако збориш за днк код и тие се фејк, ако збориш за виндовс кључ, јас досега сум ок, али од ибеј имам зимано не од али.
Најверојатно збори за Нетфликс акаунт а нешо му се помешало па го нарекол „код“.
Користам Нетфликс. Какви се тие кодови, купони? Како изгледаат? Каде се внесуваат?имаш и кодови ако не си знаел, а и ти така не користиш нетфликс, што се заебаваш
Користам Нетфликс. Какви се тие кодови, купони? Како изгледаат? Каде се внесуваат?
Ме пушти со Јапонија.Користи некој Nord VPN на Нетфликс? До вчера супер си работеше, од денес без разлика која држава ја одбирам детектира VPN и блокира.
Кеш/кукис не помогна, ова со DNS го реши проблемот. Фала.Ме пушти со Јапонија.
Бриши кеш/кукис, намести го нивниот DNS у двата адаптери (етернет/вифи и норд линкс), најавувај се со сервери со поголема бројка, and if everything fails, contact NordVPN support.
Се слагам, ама само ако ти треба америчка содржина. Во случајов барав други држави кај што беше достапна содржината.само windscribe за нетфликс
Се слагам, ама само ако ти треба америчка содржина. Во случајов барав други држави кај што беше достапна содржината.
Не ми се исплати мене да користам Про пакет, го иам тоа роберт 2 долари што е само за USA. Норд ми ги дава сите можни локации, Македонија included и Бразил што го барав во случајов.да сине само америчка ох чекај...
Не ми се исплати мене да користам Про пакет, го иам тоа роберт 2 долари што е само за USA. Норд ми ги дава сите можни локации, Македонија included и Бразил што го барав во случајов.
Некаде пишуваше дека тестирале. А тестираат стотици опции секој ден...
Некаде пишуваше дека тестирале. А тестираат стотици опции секој ден...
затоа гледам кај мене у ден по 100 пати ми застануваат содржините, тоа они тестирале хаха
ДаРаботи уште финтата со Турски/Аргентински нетфликс без да ти побара телефонски број?