Ако може линк или да ме посочиш на финтата дека неможзам да ја најдам.Фала ти однапред.
Ако може линк или да ме посочиш на финтата дека неможзам да ја најдам.Фала ти однапред.
Активираш МК Нетфликс барем еден месец, пред крајот на тој (задниот ден од преплатата) одиш Cancel subscription во Account Settings. Утредента (денот кога веќе не си во претплата), вклучуваш турски ВПН, одиш во Account settings и одбираш да ја продолжиш претплатата. Ако ти даде суми во турски лири, топ си. Бираш план и тоа е тоа. После ова длободно гаси ВПН.Ако може линк или да ме посочиш на финтата дека неможзам да ја најдам.Фала ти однапред.
Во ред, фала ти многу.Активираш МК Нетфликс барем еден месец, пред крајот на тој (задниот ден од преплатата) одиш Cancel subscription во Account Settings. Утредента (денот кога веќе не си во претплата), вклучуваш турски ВПН, одиш во Account settings и одбираш да ја продолжиш претплатата. Ако ти даде суми во турски лири, топ си. Бираш план и тоа е тоа. После ова длободно гаси ВПН.
Не може. Бара број
А зошто не одеш по оваа постапка?Не може. Бара број
Ке направам така од нареден месец.А зошто не одеш по оваа постапка?
јас имам зимано и тоа за 80 ден пробуваноза месец два од неколку продавачи и на пријатели имам земено топ функционира све е ок, за 350ден цела година имав најденонекој има искуство со купени кодови од АлиЕкспрес?
дали функционира?
јас имам зимано и тоа за 80 ден пробуваноза месец два од неколку продавачи и на пријатели имам земено топ функционира све е ок, за 350ден цела година имав најдено
Сеуште работи Турски Нетфликс акаунт во стратнство, ама плаќањето функционира само со Гифт кард (во лири, нормално...)... Или пријател ќе ти купи во Турција неколку по 100 Лири или па онлајн, (јас на пример сум купувал од тука: https://www.mtcgame.com/en-US/netflix/netflix-hediye-karti )Користев на овој начин до пред година дена, пробав пред 10 минути со турски ВПН и со нов акаунт, не работи веќе, ја дава оваа порака иако сите полиња се валидни...
There was an error processing your payment information. Please check that all fields are filled out correctly and try again.
Може линк до imdb?squiet game серииште, препорака
Squid Game (TV Series 2021) - IMDb ?Може линк до imdb?![]()
Сеуште работи Турски Нетфликс акаунт во стратнство, ама плаќањето функционира само со Гифт кард (во лири, нормално...)... Или пријател ќе ти купи во Турција неколку по 100 Лири или па онлајн, (јас на пример сум купувал од тука: https://www.mtcgame.com/en-US/netflix/netflix-hediye-karti )
Фала,
Исто, а е корејски мора да се изгледа.Фала,
обично не гледам вакви серии ама пошто е корејска чинам дека оваа ќе ја гледам.![]()
Да ти дава прво страна со некој код па таму ја отварасх страната и ти искача усер и пасс и после на акк ги пишуваш и тераш е сеа минимум со уше од 3до 5 корисници го користиш акаунтотДали купуваш акаунти и селлерот ти дава усер/пас? И дали на тој начин една година ти функционираше, без проблеми?
Ја изгледав .. Топ! Музичето хорор само ....squiet game серииште, препорака
Ја изгледав .. Топ! Музичето хорор само ....
Ама на Корејски гледај го .. Ко ќе речат она „Број тој и тој - САМБО „ И метак у глава![]()