+1Дали има некој на кого пратката му стои неколку дена во Пошта 1000 - Центар а да не му е препратена во дестинациската пошта?
Незнам зошто праткиве од Ebay мора да пројдат низ 1000, барем според тракингот...
КонтактиЗа 7 дена пратката од Германија стигна во пошта, и уште 7 дена дреме на прием во царинапраќано фактури 2 пати, ама брате не мрда праткава..
Погледнете го атачментот 83724
Може ли да се реагира некако или останува само да си чекам..
А тракинг од пошта што кажува?За 7 дена пратката од Германија стигна во пошта, и уште 7 дена дреме на прием во царинапраќано фактури 2 пати, ама брате не мрда праткава..
Погледнете го атачментот 83724
Може ли да се реагира некако или останува само да си чекам..
Статус во Пошта према Царина, down им е сега иначе ќе пуштев скрин шот.А тракинг од пошта што кажува?
НајарноЌе почнам да вртам по броеви![]()
И што ти кажа конкретно?За прашања од Внатрешен и Меѓународен Поштенски Сообраќај (тел: +389 02 3105 – 205).
Се јавив за инфо на бројов, вработената ептен беше културна и љубезна и без проблем го провери бројчето.![]()
Не била во пошта пратката, и кажав дека на железничка ми рекоа дека е на аеродром во вреќа и ми рече дека имало гужва со празнициве и веројатно до крајов на неделава ќе се појавела.И што ти кажа конкретно?
Дали има некој на кого пратката му стои неколку дена во Пошта 1000 - Центар а да не му е препратена во дестинациската пошта?
Незнам зошто праткиве од Ebay мора да пројдат низ 1000, барем според тракингот...
В пошта одзади е во некоја вреќа. Ќе им треба некој ден дур стигнат да ја распаковаат, околу недела најверојатно. Или предлогот од Армак, волутерски да поработиме.....
Вчера ми прати еден другар слика од поштата позади, имаше околу 20тина вреќи не отворени.
Се јавив на бројот за рекламации и ми рекоа да напишам е-маил. Толку беа љубезни, дури и ми го издиктираа текстот на пораката што треба да го напишам.
Сумарно: ако имате пратка која дреме подолго време некаде во поштата, пишете е-маил порака на [email protected] со задолжително пишување на бројчето за следење - tracking number. Иии.... не очекувајте чуда веднаш. Можеби по некој ден.
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден