Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Дискусија за попуст /промоции /купување на игри

Gappo

hello world
20 јануари 2016
177
242
Нова бесплатна на Epic.

Ape Out - APE OUT

Патем, секој пат има „хинт“ за која е следната. Ова е за утре.

cXcB4Y3.png

Mayson

user
10 април 2011
1.040
589
Mayson's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 6500
Motherboard
Asus H110M-K
Storage
Samsung 850 EVO 250 GB + Kingdian S370 512 GB + HDD Hitachi 2 TB
PSU
HCG-520M
RAM
16 GB DDR4 2133 MHz Patriot
Video card
ASUS Strix RX 470 4GB
Case
Antec GX500
Mouse
Logitech MX 518 Legendary
Keyboard
Redragon K558
Monitor
AOC G27 70PF FreeSync 144Hz
OS
Windows 10

Gjurc1n0t

hello world
17 април 2019
59
135
www.instagram.com
Во наредниов период до 1ви Јануари 2020 ќе има FREE секој ден по една игра на Epic Games.

Моментално е следнава:

Celeste - Brave hundreds of hand-crafted challenges in this super-tight platformer, as you help Madeline survive her journey to the top of Celeste Mountain! Celeste - Brave hundreds of hand-crafted challenges in this super-tight platformer, as you help Madeline survive her journey to the top of Celeste Mountain!

Merry Christmas and Happy holidays

Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација

Последна промена:

Gappo

hello world
20 јануари 2016
177
242
ова на гомно ми личи, што знам може нешто од убисофт ке биде.

Хехенце.

Во наредниов период до 1ви Јануари 2020 ќе има FREE секој ден по една игра на Epic Games.

Моментално е следнава:

Celeste - Brave hundreds of hand-crafted challenges in this super-tight platformer, as you help Madeline survive her journey to the top of Celeste Mountain! Celeste - Brave hundreds of hand-crafted challenges in this super-tight platformer, as you help Madeline survive her journey to the top of Celeste Mountain!

Merry Christmas and Happy holidays

Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација

Сепак не било гомно. Хинт за утре:

KKmXYzJ.png

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Почнав да ги шиткам стим трејдинг картичките на маркетот (имам ептен многу) така шо шо би препорачале дека вреди да се купи од Steam Sale-ов?

Веќе ја иам Witcher 3 на GoG, и ја имам DMC 5, мислам дека ја имам Metro Redux на Епик за гага земено... така шо нешто друго?

Сакам нешто на кое шо ќе може да проверам како изгледаат игрите во 2019/20 на солидна конфигурација (да ја тестирам конфигурацијата у основа). А у исто време би сакал нешо шо ќе ми е интересно за играње (значи РПГ, Авантура, нешто светло и забавно, colorful - неќам ФПСа). Оваа AC Odyssey гледав ја фалат ама не сум сигурен дека е онака визуелно најврв шо постои.

Gappo

hello world
20 јануари 2016
177
242
Почнав да ги шиткам стим трејдинг картичките на маркетот (имам ептен многу) така шо шо би препорачале дека вреди да се купи од Steam Sale-ов?

Веќе ја иам Witcher 3 на GoG, и ја имам DMC 5, мислам дека ја имам Metro Redux на Епик за гага земено... така шо нешто друго?

Сакам нешто на кое шо ќе може да проверам како изгледаат игрите во 2019/20 на солидна конфигурација (да ја тестирам конфигурацијата у основа). А у исто време би сакал нешо шо ќе ми е интересно за играње (значи РПГ, Авантура, нешто светло и забавно, colorful - неќам ФПСа). Оваа AC Odyssey гледав ја фалат ама не сум сигурен дека е онака визуелно најврв шо постои.

За најзахтевна Odyssey е деф добар кандидат, посебно за процесор. А башка и ептен е забавна и покрај некои ствари шо не ми припаѓаат во Assassin’s Creed игра.

Иако е визуелно убава, мене до сега Far Cry 5 највеќе ме импресионираше како најреалистична во графика, посебно ако играш со High-Res textures, покачен Render Scale и исклучени HUD елементи.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
За најзахтевна Odyssey е деф добар кандидат, посебно за процесор. А башка и ептен е забавна и покрај некои ствари шо не ми припаѓаат во Assassin’s Creed игра.

Иако е визуелно убава, мене до сега Far Cry 5 највеќе ме импресионираше како најреалистична во графика, посебно ако играш со High-Res textures, покачен Render Scale и исклучени HUD елементи.

Да али неќам FPS игри, така шо валјда Асасинс Крид е значи најарна од овие шо не се ФПС.

architect

poweruser
27 ноември 2008
2.725
4.298
Скопје
architect's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 9800X3D / NZXT Kraken Elite 280 RGB (White)
Motherboard
Gigabyte X870E AORUS Elite WiFi 7 1.2 (White)
Storage
SSD 2 x Samsung M.2 990 PRO 1TB
PSU
Gigabyte PSU AORUS Elite P850W PG5 ATX 3.1 850W 80+ Platinum
RAM
Kingston 32GB 5600MHz DDR5 CL40 DIMM
Video card
Gigabyte nVidia GeForce RTX 5070 EAGLE 12GB 192BIT (White)
Case
NZXT H7 Flow RGB (2024) Case (White)
Mouse
Logitech G Pro X Superlight 2 (White) / Logitech G502 RGB / Deskpad World of Warcraft Shadowlands
Keyboard
EPOMAKER x AULA F75 / ROG STRIX SCOPE NX TKL Moonlight white
Audio
Logitech Z625 2.1 THX Speaker / Logitech G335 (White)
Monitor
LG 27GL850-B
OS
Windows 11 x64
игриве епик што го дава гага по колку коштаат регулар ... по 10 денари ?

Gappo

hello world
20 јануари 2016
177
242
игриве епик што го дава гага по колку коштаат регулар ... по 10 денари ?

Бесплатно е сепак боље од 10 евра, и тоа сеа последниве неколку игри се некои инди и евтини. Претходно имаат даено поголеми игри како цел Arkham серијал, Subnautica, The Wolf Among Us, Alan Wake и сл.

Во меѓувреме на Steam Winter Sale - Ден 7

Save 75% on Project CARS 2 on Steam
Save 75% on Borderlands 2 on Steam
Save 75% on Strange Brigade on Steam
Save 75% on Borderlands 2 on Steam
Save 66% on Arma 3 on Steam
Save 66% on MudRunner on Steam

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com

Sekiro ако имаш нерви, MHW, Jedi FO, RDR2, Farcry 5.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Ја гледав Sekiro ама премногу dark ми делува... шо знам. Не сум Џеди гејмс фан, ниту РДР2/ГТА. Шо е MHW?

Монстер Хантер последната, сега ќе искочи експанзија. Ако си го играл серијалот. Доста е специфична играта.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Монстер Хантер последната, сега ќе искочи експанзија. Ако си го играл серијалот. Доста е специфична играта.

Ја иам играно Stories на 3DS и пробано демото на Switch, али not my cup of tea оваа со тепањево змајеви хаха. Stories ми беше океј, онака.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Ја иам играно Stories на 3DS и пробано демото на Switch, али not my cup of tea оваа со тепањево змајеви хаха. Stories ми беше океј, онака.

Middle Earth Shadow of War? Кецот ми беше бомбона, двојкава е ок во главно подобра графика полош систем на Orc ranks.

BTW како свичот? На жилет одам дали да го земам или гарнитура нова за дневна хаха.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Middle Earth Shadow of War? Кецот ми беше бомбона, двојкава е ок во главно подобра графика полош систем на Orc ranks.

BTW како свичот? На жилет одам дали да го земам или гарнитура нова за дневна хаха.

Ако имаш бар неколку игри шо ти се свиѓаат на платформата е фантастичен, ама ќе мораш про контролер да најдеш пошо џојконите мене ниту ми се ергономични ниту пак може да се преправам дека не се усрани by design - обавезно има дрифт макар бил минимален. Од два пара сите 4 џојстици на нив имаат бар еднаш у 10 минути благ дрифт. А едниов пар се буквално нови. И шо е најтрагично кај нас ја нема тоа програмата за замена/поправка бесплатно пошо галерија коа ги прашував биле само дистрибутер.

Сакаат да се фалат дека се нинтендо ова нинтендо она а не им држи газот. ТЛ/ДР - ептен добра конзола али си има маани. Ја ја користам docked 99.99% од времето така шо дури се прашувам зашо не ги шитнам бар еден од двава пара џојкони.

Gappo

hello world
20 јануари 2016
177
242

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup