marick14
hello world
А златни саат колико је?
200 маркиА златни саат колико је?![]()
Се извинувам за офф топик, но ме интересира дали стварно одвои 52 минути од животот да го ислушаш дечково ?
Тоа е, секој си има свои интереси.Се извинувам за офф топик, но ме интересира дали стварно одвои 52 минути од животот да го ислушаш дечково ?
Се извинувам за офф топик, но ме интересира дали стварно одвои 52 минути од животот да го ислушаш дечково ?
Тоа е, секој си има свои интереси.
Некого го интересираат коли, некого штикли, некого турски серии... некого долги ривјуа за телефони на интернет.
Не треба да се осудуваме, ќе немаме време да се сакаме.
Flossy e најдобар review-ер за телефони, си стои тоа "Real Review".
Многу место зафаќа 4к60, ШТО ЌЕ ТИ Е"Pixel camera product manager on The Vergecast in regards to 4K60 o"nobody needs those things"
Погледнете го атачментот 80336
Во право е менаџерот.
Најди 10 луѓе рандом на улица и прашај ги колку видеа имаат на својот телефон 4k 60fps.nz z6 misli6 deka on trola, sam si kaza on deka 4lenovite samo pogre6no mislele za nego, a on ustv ne e trol, samo taka izgleda
Најди 10 луѓе рандом на улица и прашај ги колку видеа имаат на својот телефон 4k 60fps.
Nobody needs those things е претерување ама barely anyone needs those things е реалност.
Дали се сложуваш дека barely anyone needs 4k60?А на кого му треба Pixel т.е. телефон со одлична камера од тие луѓе? после "одговорот" стисни logout таму горе, и веќе не замарај.
Дали се сложуваш дека barely anyone needs 4k60?
Едноставно неможе уред од 1000$+ да нема асална камера и да ги нема сите фичрс како конкуренцијата. Се слагам со псај.
Пиксел и онака се испостави дека има тапа камера. Зошто сега воопшто некој би се замарал за 4к60 видео за тој телефон?Тролот заборави дека луѓето што купуваат Pixeli по дифолт се ентузијасти/гикови, И ЗА НИВ и тек како е битно да имаат 4K60.
Пиксел и онака се испостави дека има тапа камера. Зошто сега воопшто некој би се замарал за 4к60 видео за тој телефон?
Да се надеваме дека некако ќе преживеат без 4k60.
Ќе повторам, 4к60 е непотребно.
И што точно очекуваш да кажат кога веќе одлучиле таков потег?
Извинете, оплескавме?
На Самсунг им експлодираа телефони, ги испозабранија на аеродроми, Епл тргнаа headphone jack и првите вторите си добија соодветен хејт, а сега тука се фати да дефекираш за 4к60 што немало.
Ме интересира, дали откако го купи најновиот Ајфон за без малку 1000 usd, 200 долари ПОЕВТИН од Пиксле 4, стави гиф од иронична реакција на Мила Кунис за дисплејот кој не е ниту 1080p?
Logout?
Веќе одговорив за Logout.Logout
Ако немаш дополнителни аргументи, тоа е чекорот што ти треба да го преземеш.Не се одлогирувам затоа што не сакам да дозволам „ентузијасти“ како тебе да вршат непотребна дефекација.
По 1 терабајт имаат Самсунг некои модели.Многу место зафаќа 4к60, ШТО ЌЕ ТИ Е
Друштво дали има некоја апликација како да го контролирам телефончето од лаптоп, или др уред. Мислам на апликација како што е Chrome Remote Desctop..
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден