TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
А што сакаш да кажеш дека ајфон не експлодира?! *
*Просечна дискусија на форумов денес
Те молам најди ми кај се продава или кај се продал за 2000 долари телефонот?
Одложен е, што не е јасно?
А второ, извини ти што си вака да кажуваш што и како ќе направи самсунг? Проблемите ќе продолжеле? Мислиш како ипадот денес што се витка сам или 6 плуспт што беше понежен од алуминска фолија ....
Те молам престани со хејт и слепо бранење на епл, секој пост ти е таков.
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
А што сакаш да кажеш дека ајфон не експлодира?! *
*Просечна дискусија на форумов денес
Преднарачка = Купен?Да не сакаш да ти донесам човек што го купил?
Што поголем доказ од тоа дека Самсунг имаше Преднарачка?
Кој рекол дека е во ред што се витка ипад про?
А дали ќе продолжи да се продава и дали ќе има проблеми ќе гледаме во следната Епизода.
Преднарачка = Купен?
Преднарачка - Се Продавам и имам цена-Постојам.
Мислам дека одамна ти помина времето на пишување глупости на темава. Само јадење слатки, ништо конструктивно. Ништо што би придонело за квалитет на истата.
Збогум.
А ја мислев дека холограми држат во раце ревјуериве.Преднарачка - Се Продавам и имам цена-Постојам.
А ја мислев дека холограми држат во раце ревјуериве.
Овој одговор ми беше доволен(конечен) за да отидеш на блок, и да не ми се појавуваат твоите постови. За да не удрам по твоето самољубје, ти си првиот што за 9 години на овој форум, ќе се појави на тој список.
Да. Како што и зборував дека Самсунзите драстично намалуваат со полнење кога екранот е упален. Ете успеале на Ноте 9 да не е така, туку да е нормално како што треба. И воедно пишале дека беше така на моделите пред Ноте 9.Here's how good the Galaxy Note 9's battery life is in the real world
the Galaxy Note 9 charges at a higher wattage from this standard Samsung charger than previous Samsungs. Plugging into this 15W charger the Note 9 draws a consistent 14.5W, whereas the Note 8 draws between 13.5-14.5W. The Note 9 also doesn't seem to drop charging speed when the screen is on, which is something I've observed in both previous phones.
Некој го интересираше ова.
Блокот не е заради последниот коментар, а резултат на сите негови коментари. Дури други тролови имаат барем некаква смисла во нивните коментари. Да бидеш објективен не е еднакво да браниш исклучително 1 бренд, и да сереш по сите останати.Мислам дека нешто не се разбравте, искрено не гледам што толку ти пиша човекот за да го блокираш - поентата беше дека ова не е прототип туку финална верзија која имаше цена и опција за преднарачка.
Блокот не е заради последниот коментар, а резултат на сите негови коментари. Дури други тролови имаат барем некаква смисла во нивните коментари. Да бидеш објективен не е еднакво да браниш исклучително 1 бренд, и да сереш по сите останати.
Самсунг фејлна - да, но успеале да не допуштат уште поголем фејл - да ги добијат уредите крајните корисници. Не знам колку преднарачки има, ама сигурен сум дека не е толку голема бројка и за да ги произведат од 0 нема да им треба премногу време.
Зошто со најновиот апдејт немам опција Портрет на Самсунг Ноут 9?
Ако не ја ставиле фабрички со новиот софтвер, дали има некоја аликација каде што можам да ја користам таа опција за сликање?
Имам Самсунг TAB S 10.5 и ми треба екстерна тастатура. Барав кај нас но не можам да најдам. Да не знае некој каде има?
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден