Со убаво да ги користиш
O happy days!
Wotofo Serpent Elevate
Dvarw
Gear RTA
Право да ти кажам и не се тешка артилерија, ја на пример ги терам на 35-40w и двата што за мене е многу ниско ама се одлични.Спица-Мица , Скајлајн, чуда врагови и на крај тешка артилерија, останав изгледа само јас МТЛ![]()
![]()
Синоќа се видовме со @gokica,правевме примопредавање на hussar атомизерот(иако ке почека да ми стигнат модовите за да го пробам).Ми беше мило што се запознавме,си поправивме муабет,разменивме искуства,одчично искуство за мене.До следно видување
Со убаво да ги користиш
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Спица-Мица , Скајлајн, чуда врагови и на крај тешка артилерија, останав изгледа само јас МТЛ![]()
![]()
Со арно да си ги користиш! Инаку во зеленото кутивче каква боја е Серпентот?Со убаво да ги користиш
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Со арно да си ги користиш! Инаку во зеленото кутивче каква боја е Серпентот?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Имам и јас златен ОБС енгине нано о офрф. Лични сеЗлатниот е. Многу ми се бендиса дрип типот и затоа го земав овој.
Здраво на сите. Јас иако не бев активен некое време, редовно ги следев вашите постови така да горе долу сум во тек со скоро сите работи кои ги коментирате. Прво сакам да прашам за шопинг од e-aromashop.com има две цени бруто и нето и која се плаќа. И второ прашање не забележав коментар за саемо во Бугарија, има информација на интернет дека е на 20 и 21 Април во Софија, но сретнав и информација дека е 6 и 7 Април, дали некој знај точно на кој датум е. Случајно да не се организира одење во Софија со комбе или автобус преку некоја агенција. Уште еднаш поздрав до сите.
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден