Се исплати секакоСе исплати ли нов неотпакуван со 2 години гаранција Mi Mix 2 6/64 за околу 400 евра?
Имам за продажба по таа цена, т.е. по порачка за 2-3 дена ги обезбедувам.Се исплати секако![]()
По продавнициве се 455 евра,така да ја мислам дека 400 евра е многу океј цена.Имам за продажба по таа цена, т.е. по порачка за 2-3 дена ги обезбедувам.
Да али на али не добиваш 2 год гаранција,тоа што ке ти се падне тоа е тоа.Мислам дека се исплати пошто најефтиниот на Али е 290€, така да цената е сосема коректна.
Знам затоа реков дека цената е коректна, плус имаш и ДДВ од Али.Да али на али не добиваш 2 год гаранција,тоа што ке ти се падне тоа е тоа.
тука е некаде со А1, тури си Гкам и возиМислење за A2 Lite од Вип?
Lew од Unbox Therapy рече дека некој кинез од Шаоми го контактирал и му рекол дека наводно ќе го решеле софтверски. Но сепак таа информација да се има во резерва, демек да не е пресудна за купвење, пошо сепак не е ништо официјално. Битно in overall го бендиса ПокотоГо видов ова на нет за Поко, наводно му фали имплементација на некој си DRM во самиот чип што придонесува сервиси како Netflix и слични DRM-dependent стриминг сајтови да не дозволуваат да се гледа во HD.
Мене лично не ми значи многи, на некој можда ќе му смета. За жал се работи за хардверски недостаток па печ не е доволен да се среди ова. Иако најверојатно ќе се најде некој workaround со magisk или слично, ама ќе треба да е рутиран со отклучен БЛ.
Баш ме интересира кои други модели на шаоми го имаат овој проблем. Немам нетфликс акаунт за да проверам.
Mi A1 истотака. Има Widevine L3 security level (треба L1) и не може да пушта HD од Netflix.Баш ме интересира кои други модели на шаоми го имаат овој проблем. Немам нетфликс акаунт за да проверам.
Да не ме сватиш погрешно - јас сум во тие никој шо гледа нетфликс на телефон - користам кога сум крушево пошто е шит домашниот интернет, си симнувам и офлајн гледам на телефон, воглавно документарци и кога ќе излезе по некоја нова епизода од black mirror/The flash/Altered carbon итн. Сеа малку е мал екранот ама не ми е страшноТоа е поентата, никој не гледа.
Баш се прашував дали сум единствениотДа не ме сватиш погрешно - јас сум во тие никој шо гледа нетфликс на телефон - користам кога сум крушево пошто е шит домашниот интернет, си симнувам и офлајн гледам на телефон, воглавно документарци и кога ќе излезе по некоја нова епизода од black mirror/The flash/Altered carbon итн. Сеа малку е мал екранот ама не ми е страшно![]()
Да не ме сватиш погрешно - јас сум во тие никој шо гледа нетфликс на телефон - користам кога сум крушево пошто е шит домашниот интернет, си симнувам и офлајн гледам на телефон, воглавно документарци и кога ќе излезе по некоја нова епизода од black mirror/The flash/Altered carbon итн. Сеа малку е мал екранот ама не ми е страшно![]()
Над 568п односно сд. Било што ХД или Фул ХД не пушта.проблемов нел е за над 720п гледање? или грешно сум протумачил ..![]()
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден