Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Нови пораки на профили

Се извинувам што пишувам во порака наместо во некоја тема во форумот. Би сакал да дадам предлог за отворање на тема (која би била обновувана само од модератор) за попис на ИТ продавници во Скопје (и во другите градови ако има интерес). Поентата на темата би била претежно заради продавниците од средна и мала големина (наспрема Анхоч и Сет). Поздрав.
Kaj si be brat, sto gledas najecesto na forumov? Jas se raspravam za telefoni stalno xD
Zdravo
Ke moze li da mi kazes dali uste vrsis usluga za vadanje pari od paypal za odredena provizija. Dokolku da, ke moze li da mi kazes nesto pokonkretno kako ide procedurata. Sredstvata koi sto bi pristignuvale na tvojot paypal bi bile od dropshipping. Dokolku mozes prati mi i mobilen broj za da se slusneme i objasnime.
Pozdrav,
efto
efto
Пратена ПП.
Брат со се сите игри цената е 40000 на Сони Плејстејшенот има место за преговарање во секој случај, поздрав.
Dali moze da se vrze gopro hiro 2018 so remote control zasto jas probav ama nemoze pa dali ima nekoj sto znae
Zdravo jas sum nov na forumov i gledav deka kaj tebe imas konfiguracija so i7 8700k sakav da te prasam mislejne i kolkava e razlikata so core i7 9700k razlika pomegu ovie dva procesori? fala pozz
Здраво дали може едно прашање?
Blagojce
Blagojce
Здраво
Повели, прашај слободно...
Zdravo, go vidov tvojot post vo vrska so Kindle narackata od e-buy, pa me interesira dali go poraca direktno na nasha Makedonska adresa ili nekoja finta preku druga zemja. Kolku ti beshe dostavata i dali ti go carinea? I ako moze da mi go pratish linkot od kade go poraca. Fala odnapred
graficka da ne prodavas rx 580/590 pulse ili nitro ili rtx 2060 dali imas na lager ?
da ne prodavas slucajno i7 4790k ?? imam i5 4440 zamena so doplata ili samo kes ako imas pisi
druze napojuvanje poevtino mi treba da zadovoli graficka rx580 pulse 8gb procesor i7 3770 3.4ghz i da ima 8 pinski konektor za grafickata fala ti
Како може да ми се промени username-от? Го напраив пред 100 години, сакам да го сменам ако може :)
D
D
Пиши ми ПП.
Petarys
Petarys
Пратено
Здраво. Куќишта дали имаш за продавање? ако не да не знаеш некој кој продава. Фала однапред.
Здраво gOJDO.
Ви пишуваме во врска со поплаката во темата за Анхоч и испорачаниот систем.

Бидејќи не замоливте, ви пишуваме со цел да ни испратите испратница/гаранција за испорачаниот систем и компоненти, каде би го изнеле нашиот став.
Ви благодариме однапред.
Здраво,
Гледам на форумов те фалат за електроника. Имам едно старо воланче Logitech Driving Force Pro.
Во Device Menager го пријавува ко инсталиран без проблем, но не работи откако го уклучив а не беше ставен на маса и се калибрираше на под. Од тогаш не се калибрира кога ќе се поврзе со компјутер. Дали имаш знаење и умешност да ти ја донесам плочата од воланот да ја провериш дали нешто има цркнато.
Поздрав,
Жарко
Уште малку ќе направам еден месец како работам на shutterstock и сеуште немам никаква заработка, помина и 21 ден од првата слика од кога ја објавив и деуште нема ништо, дали може да ми кажете за колку време се заработуваат првите пари.
Фала за листата за мемори. Како можи чоек да знај дали е Б-дај или то е како ке им текни на произведувачите.

ит маркет

На врв Дно