Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Нови пораки на профили

здраво Павле, сакам да те прашам за цена на Macot кој го имаш објавено
Zdravo, da ne imas Asus Hyper M.2 x16 Gen 4?
gOJDO
gOJDO
nemame, ke proveram vo ponedelnik dali moze da nabavime
  • ми се допаѓа
Реакции: Dzin
Zdravo, imash li (ili znaesh nekoj shto ima) cooler AK620, NH-D15/D14 ili slichen air cooler na zaliha? potreben mi e za Ryzen 7 5800x3D
aj pomos

kolku vRAM imaat grafickite?
Добра Вечер HijackHacker имам голем проблем хакнат сум ама јас точно знам за кој се работи и имам многу докази (над 5000 скриншота и дури и многу од акаунтите, мобилни телефони кои сеуште ги користат и други информации кои можат да помогнат. Немам каде да се обратам а буквално ме спамаат а јас немам никаква идеа што можам да направам. но за волја на вистината знам кои се и можам да те упатам до нивниот Live Chat

Mi izleze na zirafata i mi tekna deka e se so barase od powered zvucki. Radio, daljinsko duri i threeway se zvuckite i so ok cena.
zdr, roshkajki po forumov najdov tema kaj sho prasuvas za novo ssd i si zel SSD Samsung 860 QVO pa dali go imash uste i ako go imash dali si zadovolen od nego? :)
Здраво

Видов во еден форум дека имате споделено контакт за сервис за радио за во кола , ќе може ли да ми пратите контактот . Благодарам

Не пиша фала за ССД на ПС5, не ти е чудно што проблемот се среди за неколку дена откако ми се пожали???
Здраво, пратив и приватна порака, имам ryzen 5 1500x box, дали може понуда за откуп, или замена (со моја доплата) за MoBo или GPU?
Не ги продавај Galaxy Buds Pro, сега во март искача нов апдејт ќе ја подобро многу камерата...
  • ми се допаѓа
  • лол
Реакции: Вајкинг и psyside
psyside
psyside
Не тролај :D

Немам навика на слушалки не би ги носел секако.

ит маркет

На врв Дно