Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Нови пораки на профили

Здраво, дали е можно некако да биде целосно избришан оглас кој што сум го поставил, те молам доколку може да го средиме тоа би ти бил благодарен
здраво, ти пишувам во врска со графичката што ја бараш, имам 2, ednata e gt210, taa bi ti ja dal za 1000, drugata e gt1030, taa e nova, kupena pred 3 nedeli 5000 i nesto sitno, taa bi ja dal za 3000
prodavam gtx 9 50 strix 2gb ako si zainteresiran samo csgo gejmano na nea niso drugo
Psy, гледам дека само ти го имаш Ми Ноте 10 на форумов, па ако не ти е проблем да ми дадеш твое мислење околу телефонот за овој период додека го користиш од што си задоволен, а од што не? Планирам викендов да го купам, па да знам што да правам.. Фала ти!
Здраво друже, дали продаваш графички на старо? rx 570, 580?
Одлична комуникација и брзо завршена работа за еден час.
  • ми се допаѓа
Реакции: Filipd1561@ и efto
efto
efto
Позитивна оцена и од мене, и наредниот пат ќе биде вака ексресно се надевам.
F
Filipd1561@
Dali seuste vadis pari od
Paypal?
efto
efto
Пратена ПП.
Имам 280 еу на paypal и само денес 30 декември ќе бидам во Скопје
Дали можеме да завршиме работа за вадење на парите ?
Преку мобилен се логирам на paypal и ти ги праќам парите а ти веднаш исплаќаш.Колку е твојот процент ?
efto
efto
Имаш ПП.
Здраво, дали би биле заинтересирани во купување на тастатура Razer Deathstalker? Поздрав.
Понудете опција за интернет АДА НЕ МОРА ДА ПОТПИШУВАМ ДОГОВОРИ.МИ ТРЕБА 4 ДЕНА МЕСЕЧНО САМО ВО НЕДЕЛА.НЕМАМ НИ КАБЛОВСКА ,НИ ОПТИКА ,НИШТО.
Здраво ме интересира дали можеш да ми помогнеш, имам HP 250 G5 има само два слота за рам во кои има Samsung M471A5143DB0-CPB 4 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM и G Skill RipjawsV F4-2133C15-4GRS 4 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM, па ме интересира дали би можеле да направиме трампа со моја доплата за една од 8 GB, па понатака би сакал да ставам уште една од 8 GB, ако можеш да ми помогнеш пиши ми па ќје се договориме, фала, поздрав.
zdravo zippo, mi imas pomognato ednas pred godina dena koga mi trebase pomos pa da vidam dali mozes pak :) baram nekoj sto znae da mi napravi botovi vo 2-3 igri da grindaat mesto mene za ja fino lepo da si dojdam i da pocnam da igram so zlatoto sto mi go isfarmale botcinjata dodeka sum spiel :) imas li nekoi takvi lugje na um i ako da kako bi idelo so ceni dali znaes ?
Zdravo Gojdo, bi sakal da ti ponudam gaming PC so kvalitetni i socuvani delovi. Go prodavam itno (celosna konfiguracija ili po delovi) po dobra cena. Ako treba ke gi pisam komponentite tuka ili moze vo DM.

Fala ti odnapred. Pozdrav :)
Здраво Гојдо, ќе може ли да ми кажеш за колку би се продале 380 нитро 4гб и дуал-x 280x 3гб без гаранции се, и дали би имало некој на форумов што би бил заинтересиран. Поздрав
Brat sredi li rabota so braketite za hdd, daj na viber da ti pustam sliki
moj broj e 071 21 21 25

ит маркет

На врв Дно