Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
gOJDO
Реакции
19.033

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За Огласи

• Здраво, дали би биле заинтересирани во купување на тастатура Razer Deathstalker? Поздрав.
    Здраво ме интересира дали можеш да ми помогнеш, имам HP 250 G5 има само два слота за рам во кои има Samsung M471A5143DB0-CPB 4 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM и G Skill RipjawsV F4-2133C15-4GRS 4 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM, па ме интересира дали би можеле да направиме трампа со моја доплата за една од 8 GB, па понатака би сакал да ставам уште една од 8 GB, ако можеш да ми помогнеш пиши ми па ќје се договориме, фала, поздрав.
    Zdravo Gojdo, bi sakal da ti ponudam gaming PC so kvalitetni i socuvani delovi. Go prodavam itno (celosna konfiguracija ili po delovi) po dobra cena. Ako treba ke gi pisam komponentite tuka ili moze vo DM.

Fala ti odnapred. Pozdrav :)
    Здраво Гојдо, ќе може ли да ми кажеш за колку би се продале 380 нитро 4гб и дуал-x 280x 3гб без гаранции се, и дали би имало некој на форумов што би бил заинтересиран. Поздрав
    Здраво. Куќишта дали имаш за продавање? ако не да не знаеш некој кој продава. Фала однапред.
    Здраво gOJDO.
    Ви пишуваме во врска со поплаката во темата за Анхоч и испорачаниот систем.

Бидејќи не замоливте, ви пишуваме со цел да ни испратите испратница/гаранција за испорачаниот систем и компоненти, каде би го изнеле нашиот став.
    Ви благодариме однапред.
    Kargo ekspres(ne samo kargo) se proverena rabota, ne pravat civganski i malogragjanski raboti kako drugite.
    Rukfash
    Rukfash
    Ke treba da ja snemes vaa izjava veke posle 4 godini ;)
    • ми се допаѓа
    Реакции: psyside
    Слушам имаш направено homemade watter coling system.. нешто линк зашто и јас сакам да правам.. :) идеа....
    Што направивте со нарачката од странство (за производи недостапни во Македонијава)? Конкретно прашувам за Fractal Design Core 3000 куќиштето, коешто најверојатно го немаат во ДД стор :(
    Све заборавам да те прашам. Како се црвените чери за куцање? Дали се толку „лесни“ на допир како што ги опишуваат, и дали правиш често грешки (несакајќи да ти се стисне копче заедно со тоа што си сакал да го стиснеш)? А, и друго. Си користел некад со црни чери тастатура?
    dramallama
    dramallama
    Гојдооо, бумп! :( Пиши ми ПП ако не ти е тешко.
    da ne imas na prodazba soodvetni delovi za HTPC. odnosno slap procesor, tivka graficka, malce ram, i kakvo bilo kukiste so dovolno napojuvanje za komponentite. ne mi treba samo hdd.
    gOJDO
    gOJDO
    не знам, кога ќе имам време неделава ќе го вградам и ќе го инсталирам.
    Гојдо ако уште купуваш графичка имам да ти понудам nVidia GeForce 7100GS 128MB со 1xVGA и 1xS-Video излез за 500 ден. Поздрав
    zdravo gojdo, imam jas asus radeon 5850, kupena e so konfiguracija vo mart godinava, pa ako moze zamena so tvojata 5870 plus doplata, se razbira ako se e vo red so grafickata i tvojata i mojata, baska toa ako sakas :)

pozdrav
    vo red blagodaram ke probam prvin so garancia i tie raboti zosto ovoj e od onie skolskite a ako ne ke baram pomos povtorno
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Дно