ако ви се ослободи место пиши ппЈас го решив проблемот со family account, се собравме 6 луѓе (вклучувајќи го и family manager), ни доаѓа по 1450 МКД годишно, seamless family creation без никакви проблеми, веќе со месеци.
Дечки, изгледа ќе треба да платиме преку Нигерија на Spotify, и таму иста приказна дури не фатат![]()
Е да ама јас сум и фемили менаџер и спонзор на другите во едноЈас го решив проблемот со family account, се собравме 6 луѓе (вклучувајќи го и family manager), ни доаѓа по 1450 МКД годишно, seamless family creation без никакви проблеми, веќе со месеци.

SugadaddyЕ да ама јас сум и фемили менаџер и спонзор на другите во едно
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Не можам да те лајкнам па мора да те цитирам.
Зошто бе плаќате корпорација која секако вади пари од вашето присуство на нетот?
uBlock Origin
- Гледање без реклами
- Офлајн прегледување
- Репродукција во позадина
- YouTube Music Premium
- YouTube Originals
Сакаш уште?
iOS - Apple ID TurkeyОд тоа шо читав и за Турската опција со припејд картички веќе не може бидејќи барале секако да се стави и кредитна картичка издадена во таа земја веќе. Ти пак може припејд да си ставаш и плаќаш ама со кредитна картичка веќе верификуваат дека си стварно од таа земја.
Едини опции сега ќе се алтернативни апликации ко Vanced.
Мислам имаше и за iOS некои опции ќе мора да пребарам пак.
Kaко бре срамота музика на мобилен да слушаш? Ами кај да слушам, у кафиќ?Срамота е да гледаш видео/слушаш музика на мобилен
Ќе земиш маранцо на рамо, џамо звучници под мишка, и цепаш.Kaко бре срамота музика на мобилен да слушаш? Ами кај да слушам, у кафиќ?
Што правиш кога патуваш некаде? Пример јас 5 ипол саати пат со автобус до Бугарија не можам да го замислам без слушалки у уво.
Тоа е тепање време, не е слушање музика.Kaко бре срамота музика на мобилен да слушаш? Ами кај да слушам, у кафиќ?
Што правиш кога патуваш некаде? Пример јас 5 ипол саати пат со автобус до Бугарија не можам да го замислам без слушалки у уво.
iOS - Apple ID Turkey
YouTube Premium Family - 4€
Google One 2TB - 16€ (Annual!)
Како успеа да направиш Apple ID Turkey?
И јас само ради ова го имам. Го делиме тројца, и никогаш повеќе не се враќам на обичен YT. Не сакам да се ебавам со разно разни глупости, инсталирај ова инсталирај она. Плати си 4е месечно и терај. Пари што ги трошиш дневно само за кафиња.Едноставно не сакам да ебавам со едн куп софтвер, кој не работи на телвизор, треба да го инсталирам на сите уреди од каде што се пуштам на јутјуб, за 220ден верувај ми дека не це исплати ни секунда од моето скапоцено време да трошам на глупости.
Впрочен секој си има право на избор, ако не ти се купува не купувај, јас додека ми треае аргентиснскиот ќе го користам, потоа ќе видиме.
Поентата ми е дека тоа што за тебе е глупост за мене е потреба и обратно....
Зошто даваш пари за електронски цигари? не сметаш дека можеш да не пушиш ништо и да не ја богатиш индустријата која е и така богата? Ова е само пример немам ништо против никого за што и како троши свои пари....не ме сваќај погрешно
Е ама нема веќе за тија паре, тоа е финтата, мамицата нивна ...И јас само ради ова го имам. Го делиме тројца, и никогаш повеќе не се враќам на обичен YT. Не сакам да се ебавам со разно разни глупости, инсталирај ова инсталирај она. Плати си 4е месечно и терај. Пари што ги трошиш дневно само за кафиња.
Едноставен живот со легална претплата > 1000 акробации низ сомнителни пиратски сајтови за да стигнам до едноставен живот. Сите си го бираме најдобриот начин за насuBlock Origin
Yt-dlp
Срамота е да гледаш видео/слушаш музика на мобилен
Самиот квалитет на звукот на YT не е баш најдобар
Појма немам што се последните две
Сакам уште
Како нема? Имам фемили план, јас сестра ми и жена ми делиме. Тројца. Ова си функционира кај мене.Е ама нема веќе за тија паре, тоа е финтата, мамицата нивна ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk