Не.тие се држави со 50 + милиони жители, сеа појасно ти е?
Не.тие се држави со 50 + милиони жители, сеа појасно ти е?
преведи ебаго пак нема да разбере
За другите не знам ама не дека Турција има баш некој стандард. Плус минус тука сме негде. Е сега они се огромен пазар заа разлика од нас. Кај нив финтек и остали индустрии на пример молат државата да ги пушти да влезат, а ние ги молиме нив да дојдат.Не ми е јасно зошто и како држави ко Турција, Украина, Аргентина итн. имаат посебни тарифи за интернет претплати а ние немаме. Стандардот во ТУрција и Украина на пример е доста повисок од кај нас веќе ама цените за онлајн претплати им се драстично пониски.
Треба ли државата да прати барање со некој доказ дека сме дотепани и сиромашни или?
Благодарам. Ова се сепак мислења и океј валидно ама сигурно ако се направат анализи колку се плаќа преку странски држави за поевтино а колку ќе се изгуби ако не може така - сметам дека повеќе би добиле ако стават достапни цени. Ама ете може стварно не им е гајле за загубени потенцијални профити од мал број луѓе.
Апсолутно е така.Благодарам. Ова се сепак мислења и океј валидно ама сигурно ако се направат анализи колку се плаќа преку странски држави за поевтино а колку ќе се изгуби ако не може така - сметам дека повеќе би добиле ако стават достапни цени. Ама ете може стварно не им е гајле за загубени потенцијални профити од мал број луѓе.
Иако сигурно 15 минути работа е за некој таму да лансираат посебен тарифник и за Македонија.
Македонија има регионален ценовник. Веројатно е направена одредена анализа и се одлучија сегашните цени.Благодарам. Ова се сепак мислења и океј валидно ама сигурно ако се направат анализи колку се плаќа преку странски држави за поевтино а колку ќе се изгуби ако не може така - сметам дека повеќе би добиле ако стават достапни цени. Ама ете може стварно не им е гајле за загубени потенцијални профити од мал број луѓе.
Иако сигурно 15 минути работа е за некој таму да лансираат посебен тарифник и за Македонија.
Од која веб страна е овој коментар/мислење/објаснување?
Стандард, Reddit.Од која веб страна е овој коментар/мислење/објаснување?
Преку Турција не поминуваат повеќе.Треба турска картицасега нашиве картици веке не поминуваат ли преку аргентина или други земји каде што е далеку поефтино?
мене веќе со месеци веќе ми излегува исто како кај тебе, да активирам еден пробен месец за беспари а потоа да наплаќаат. не сум пробал до сегаНа Youtube Music ми даде бесплатен premium preview 13 дена. Важи само за Youtube Music а не и за Youtube.
Немам никогаш воопшто земено претплата за premium Youtube. Дали вака некој друг го добил?
Ми се појави нотификација Our gift to you ја кликнав и имаше таму за одобрување и одобрив. Погледнете го атачментот 141229
Мене ми се појави нотификација само да вклучан или да не вклучам. Не ми побара внесување податоци од картичка.мене веќе со месеци веќе ми излегува исто како кај тебе, да активирам еден пробен месец за беспари а потоа да наплаќаат. не сум пробал до сега
Погледнете го атачментот 141241
и на мене сега ми се појави нотификација, веројатно е некоја јутуб маркетинг кампањаМене ми се појави нотификација само да вклучан или да не вклучам. Не ми побара внесување податоци од картичка.
Туку како да наместам да биде на Македонки јазик?
не башПреку Турција не поминуваат повеќе.Треба турска картица
Јас плаќав преку Филипини. Инаку, со UrbanVPN го имав активирано и траеше 8-9 месеци. Ми имаја cancel самите напраено и бараа да напрам re-subscribe. Баш ко пробав да напрам re-subscribe го добив истото "We could not verify your country".Го гористев Tunnel Bear како впн и барем до сега, за мојот акаунт сеуште ми проаѓа (Украински). Ми наплаќа месечно и ок е.
За пријател, исто со Tunnel Bear му креирав акаунт и ниту една држава не ја пронаоѓа т.е вика „We could not verify your country".
Има некој впн да му направам аргетинско/украинско/филипинско?
Се потресов сабајле празнично кога го добив мејлот дека толку од евтин YT Premium. И мене ме интересира дали има друго решение или да почнам да им барам пари на останатите што ми се у Family plan.И сега како рековме е најевтино по најново? Пошто со наши картици нејќе веќе аргентина, тѕрција, украина... Ајде најнов начин 3,2,1 пуцајте![]()
Нејќе. Мора да е издадена од банка од земјата каде сакаш да ти е Јутјуб. Кај да е ќе те скинат. И мене релативно долго ме трпеаКај мене уште тера со Аргентискиот без проблем, но имам ставено картицка од Skrill (со адреса Холандија).
Може затоа ме немаат скинато. Пробајте со некоја картица што не е од МК (Wise, Payoneer, Revolut etc)