прв пост
на зафрканции ја направив странава само за тестирање на тоа што го пробувам
webtuts.netai.net
webtuts.netai.net
прв пост
webtuts.netai.net
wow браво
цела изработка сам ?
Марио сајтот ти има многу нефункционални линкови и е некако пре-аматерски, ама ок е за твојата возраст. Во што го правеше?
И ме интересира кој би му оставил на 12 годишно дете да му прави официална веб страна на маркет, а изгледа голем маркет?
Е сега тебе ке те карам малце. Одма почна со критики. земи ја во обзир неговата возраст тоа значи дека е доста нов во ова ( и јас сум нов но не праам страни за маркети)Марио прво види ја почетната страна. На неа нема ништо. А таа треба на некој начин да е главна и да го задржи вниманието на посетителот. Туку у два реда можеш да го опишеш маркетот и да пишуваш вести во врска со него. Галеријата исто така нема ни 10 слики. Во E-Email изгледа е логин панелот на админот. Во за Еко Маркет нема ништо и тн. Исто сајтот е премногу бавен, сигурно е на бесплатен хост. Јас искрено ваков сајт не би прифатил ни за селска продавничка, а не за маркет. Мислам срамно е. Или преведи некоја скрипта или плати си да ти направат..
Марио прво види ја почетната страна. На неа нема ништо. А таа треба на некој начин да е главна и да го задржи вниманието на посетителот. Туку у два реда можеш да го опишеш маркетот и да пишуваш вести во врска со него. Галеријата исто така нема ни 10 слики. Во E-Email изгледа е логин панелот на админот. Во за Еко Маркет нема ништо и тн. Исто сајтот е премногу бавен, сигурно е на бесплатен хост. Јас искрено ваков сајт не би прифатил ни за селска продавничка, а не за маркет. Мислам срамно е. Или преведи некоја скрипта или плати си да ти направат..
Ма не е бесплатен хост таков им е серверот на ухост #mkfail и за мене и за нив))
тенкју за грешките веќе ми посочија...ќе ги поправам сепак има уште малце работа на него. :bravo:
и јас сум тој што мислат дека ти е бесплатен хостингот... comxa.com мислам дека го имав додека хостирав бесплатен хостинг на 000webhost.comМа не е бесплатен хост таков им е серверот на ухост #mkfail и за мене и за нив))