Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

boomerang

Баниран/a
14 јули 2007
9
0
ja edno napraiv za skopje:rolleyes:

original:
szkopjekhstonebridgeho4.jpg

Montaza:
shkupiboomerangwf7.jpg

mislam deka ke vi se dopadne :p

mACIDonia

read-only
27 ноември 2007
2
0
Ama starec izleze...hahahah lici na troll, ucam/treniram shading racno, i pagjanje na svetlina i boenje,hehe :) crazy Photoshop

Igranje so Photoshop so svetlina i prostor 1 pictyre in 6 RMX heheh spremam elemnti za PSY animacija

Edna moja prerabotka ,trebase logo da izleze ama otidov "out of control".... :smt033 :smt030

aaaa ova izleze logo za druga ekipa raboteno ,celata ideja ne e moja ,ahmmm.... moi se boite/izrabotka :)

Trebase da izleze interesna LIQUID-na animacija ama napraviv fatal mistake :evil: :evil: :evil: (otkrijte ja sami) taka da se otkazuvam od korekcii previse rabota ima :(
Pocetniot frame ........corel za vektor + Photoshop za pixel art(senki i svetlina) i tecnosta........

http://img237.imageshack.us/my.php?image=macidoniabannerrb7.swf&width=720

latest psy related

process

delovi od flaer vector & layers + eden remix

+ matematika
del od glavna pozadina @ photoshop

Flaer soon.

Ova e nesto u posledno vreme sto sum se igral so Photoshop i Corel imam uste ama pusta mrza ,eeeee Imam uste mnogu od industriski design ama toa u nareden post ke postiram..BooM-ski

mistik

read-only
17 декември 2007
9
0
mistikraptor.deviantart.com
malce vi bilo strogo praviloto za upload.. do tolku kb dodeka da ja smalam ehee
ina4e nogu mi e zal za watermarko ama so da praam luge.. interneto e opasna rabota ;)
da, ovoa mi e poslednoto nesto so sum go izrabotil
komentari?

Атачменти

• 54 Miracles happen.jpg
    54 Miracles happen.jpg
    81 KB · Прегледи: 93

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.674
194
www.zeroscience.mk
фала колега, и те како е интересно ;), оваа слика ја правев за натреварот Crestock :p ама ништо не добив хехе :)) нема везе, си ја сакам сликата мех ;)

mENDol

hello world
24 декември 2007
83
2
Martin, svaka cast......coece, ja se izgubiv u ovie slikive, prekrasni mi se, znaci i ovaa proadja kaj nas....e bas mi e drago...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно