Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
4vpezxh.jpg

bilokoj

hello world
1 октомври 2007
98
8
digitalmartin Супер креации, оригинално уникатно...
Пофалби и за логоата на DynamicMK.

SurpAphicS

read-only
26 август 2007
32
2
данкешен :)

Пофалби и за а1тим и филипчо...

Abe vidi DynamicMK i jas davam pofalbi za site ama me interesirashe od filip40 sho e ona toj sho go napravil na slikata inache super e slikata PREKRASNA, ama za onaa od A1tim so partizan NEZNAM stvarno, drugite sliki od A1TEAM si se super ama ova katastrofa, sepak forumov e i za kritiki bez da se lazeme za sami da se podobrime, TAKA ???

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
Abe vidi DynamicMK i jas davam pofalbi za site ama me interesirashe od filip40 sho e ona toj sho go napravil na slikata inache super e slikata PREKRASNA, ama za onaa od A1tim so partizan NEZNAM stvarno, drugite sliki od A1TEAM si se super ama ova katastrofa, sepak forumov e i za kritiki bez da se lazeme za sami da se podobrime, TAKA ???

Ич не се интересирам дали ќе кажете добри или лоши зборови за моите креации, колку што можам јас , колку што се моите знаења во фотошоп , работам...

а ако мислиш за ова за ваки рејсес , знам дека е катастрофа, сам го потврдувам тоа.

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Јас би кажал дека претходните креации од а1тим се катастрофа... оваа е баш на место...

M

Mr.Alien

Гостин
@A^1^T^E^A^M
Мотивот е закон.
ЗА СВЕ СЕ НАВИЈА, ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ !! !!! !!!! !!

M

Mr.Alien

Гостин
Го коментирав мотивот, како впрочем и ти и другите. Тоа не е off topic, и не гледам ништо погрешно во тоа. Можеби ти попречил слоганот, но тоа е твој проблем...

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
@A^1^T^E^A^M
Мотивот е закон.
ЗА СВЕ СЕ НАВИЈА, ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ !! !!! !!!! !!

хехе фала што ми кажа , незнаев :LOL:

имам една и за Драган Манче , отишо си драгане остала је туга, увјек че те волети гробари са југа...

И ваква имам За све се навија партизан се воли... само треба да ги најдам..

извинете за оф топикот :tainstven:

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
Еве и еден потпис од мене...
5ywbhmw.png

~D|S~A*1*T*E*A*M oва е уште кога играв за Deadly Step во кантер, веќе не важи :)) ... одамна ми беше направена, само таа жената ја немаше во позадина :spienje:

digitalmartin

hello world
10 јули 2007
76
3
designs.blog.com.mk
Delicon toa sto ti e potpis:
* Adobe Certified Expert
* Certified Dreamweaver Developer
* Certified Flash Designer and Developer
* CIW Professional

e samo potpis ili sertifikati koi sto gi poseduvas? Si posetuval kursevi za toa? Si ucel nekade za toa ili..?

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
799
delicon.mk
Delicon toa sto ti e potpis:
* Adobe Certified Expert
* Certified Dreamweaver Developer
* Certified Flash Designer and Developer
* CIW Professional

e samo potpis ili sertifikati koi sto gi poseduvas? Si posetuval kursevi za toa? Si ucel nekade za toa ili..?

Па сигурно не би го пишал за џабе. Тоа се само дел од сертификатите кои ги имам. :ha:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно