Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
thx master astojkovski....
:D па и од тебе да видиме несхто ново, мицим баш би сакал

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Последно време слабо иам време, али зашо ти ми рече ќе има нешо да знаеш :)

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Еве едно позадинче... Малце ми делува нападно али утре ќе го досредам...
arrowspointingvw2.jpg

еве ја и измената :) малце надополнета.
arrowspointingvs4.jpg

dzgoran

read-only
19 декември 2008
47
5
поздрав.. би сакал од AS да видиме повеќе HDR ефекти..
ја сеа го учам тоа ,многу е јако... позз

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Малце аматерско али шо е тоа е.
БТЊ. Воа е гимназијата у Штип (у која јас учам :LOL: ).
skolotoraskapanodi5.jpg

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Сликата е во почетна фаза односно само 5-10% од неа е завршено. Кажите можни подобрувања и некои предлози што да има во собата.
3dprobacc5.jpg

П.С. Прозорецот планирам да го тргнам како и да ги средам линиите помеѓу ѕидовите.
П.С. Во Фотошоп ја правам.:D

super_hacker

Баниран/a
2 април 2008
1.333
68
Сликата е во почетна фаза односно само 5-10% од неа е завршено. Кажите можни подобрувања и некои предлози што да има во собата.
3dprobacc5.jpg

П.С. Прозорецот планирам да го тргнам како и да ги средам линиите помеѓу ѕидовите.
П.С. Во Фотошоп ја права.:D
Епа линиите помеѓу ѕидовите да ги средиш за да изгледа пореална, и би можел да ставиш нешто компјутер или пак некој холограми во собата.

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Мал update :D:
3dprobabg3.jpg

НАПОМЕНА: Воа ми е првпат шо пробувам вакво нешто у Фотошоп така да ...

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Ова е некаде до 90% стигнато. Имам уште малце со подот и светлата и така натаму.
3dproektfinalkt6.jpg

П.С. Бирото е правено од scratch (затоа е толку глупо).

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Нот бед :) Стај малце ѓубре ишмрљај ги ѕидовите, накачи малце контраст и брајтнес, нека не иде целата слика толку на плаво (намали малце плави у Levels) бирото ми се свиѓа... Нека расте малце трева по ќошевите и нека има тук таму некоја флекица и на бирото.

M.D.K

read-only
5 декември 2008
7
2
Не излезе како што се надевав, не најдов позадина и други елементи ко што сакав...али нека седи вака додека не најдам нешто подобро, ја зачував како проект и ќе напраам промена кога ќе го најдам тоа што го барам...
Optimization_by_malevolentdecay.jpg

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
@astojkovski
Со какво право ми ја едитираш креацијата?:pcuenje::nikako:
@M.D.K.
Сликата ти е феноменална :D :bravo:
@COMMANDER
Убава позадина само така мозес малце повеќе детаљи на звучникот да додадеш. :bravo:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Ми го бришат постот :) Ти ја едитирам креацијата со цел да ја направам подобра и ти да научиш нешто, а не за да се дурлиш тука ко мало дете :))

Gdsgn

hello world
23 септември 2007
97
21
Немам правено нешто многу у фотошоп у последно време, некако Illustratorот повеќе го фураме и на работа па и по дома, али еве две стварчиња од 2008 година што ги правев. Првата работа мање више е ко прифатена да стои официјално како што е, а втората си ја праев за свои кејфови.
1.
Radio_by_gocesup.jpg

2.
Equalizer_by_gocesup.jpg

И ај малце нубски. Чекам коментари :D

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.785
33.895
roka.mk
Првата е по Профи, а во втората тој колор делот е најубав:D
Иначе несмееме да оставем коментари на темава ќе ги избришат

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
@astojkovski
Внимавај на Правилото Бр.9.

Во иднина пред да едитираш нечие дело, првин побарај дозвола од авторот. Без разлика на нивото и довршеноста на креацијата, сепак таа е дело на самиот автор и треба да се почитува тоа. Авторот имал таква замисла и инспирација во моментот и тоа е тоа. Тоа е негово дело и негова сопственост. Доколку ти имаш твоја различна замисла, во тој случај започни со нова и твоја оригинална креација. Верувам дека ни ти не би сакал некој да ги користи твоите креации и да ги едитира по своја желба. Нели? :rolleyes:

Ок. Мислам дека се разбираме. Да се вратиме на темата. Давајте нови креации......

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Не не би се лутел. Ако некој пробува да ја подобри мојата работа, не би се лутел. На пример DynamicMK. Со задоволство би ја присвоил неговата критика и би ми било чест да ми потсреди слика... Али... јбг :)

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
@astojkovski
некако почетнички ми изгледа креацијата, нашминкај ја малку, you can do that :)

@COMANDER
Tи реков и на мирц и тука ќе повторам, супер креација, I like it very much

@M.D.K
супер испадна, браво, само многу замаглена, тешко се разликуваат детали, посебно на главата

@Gdsgn
второто ми е поинтересно :) само доколку се прашувам јас би ја намалил и перцепцијата и големината на графиката и би ја поставил рефлексијата правилно...

еве нешто мое најново...
Dynamic_lights_of_Valandovo_by_dynamicmk.jpg

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно