Образложи. Лоши производи или лоша услуга?Се додека постои Анхоч нема влагање у СЕТ![]()
Ти продадоа веќе користен производ па не сакаа да го поправат или?страната не им ја отворам, а камо ли да влезам во продавница. лошо искуство со сервис. толку од сет за мене.
Истото го мисламми мириса дека си вработен во сетек![]()
Не сум вработена во Setec, сакам да купам повеќе производи од кај нив и ме интересира мислење од повеќе луѓе. Читав на форумов за AMC, а за Setec не можев да најдамги мрзеше цела недела, преку пат да отидат до сервис да отидат да ја заменат wifi картицата, на секое јавување: дојди утре дојди утре...ма да не се објаснувам, пребарај во темата за сетек шо е затворена, има доста доста доста мислења за сетек.
btw сево ова вака а у отворање на темава и одма мислења се бараат, па женски ник дрн дрн...ми мириса дека си вработен во сетек![]()
Уф.. фаза на премислување. После АМЦ и Сетек ми остана уште во Анхоч да поминамСега за сега одлично стојат и доста сум задоволен од нив пошто повеќе од калкулатор, маус и тестатура не сум купил.
Еднаш влегувам во салоно таму и прашувам што имат на лагер од 32/34 инчен монитор и од таму вработениот ми вика дека непостојале толку големи монитори дека големи биле само 22/24 инчни. И толку
Во тој случај проблемот е до менаџерите што вработуваат луѓе што немаат поим од технологија :/Вработените се недоедуцирани(повеќето), семиинформирани, а и незаинтересирани. Се фокусираат на продажба, значи на квантитет, не на квалитет. Веројатно така им е наредено. Пред се, значи вработените се проблем, не знаат понекогаш ни на нивната официјална веб страница да се снајдат, па мора да се консултираат едно 5-6 души измеѓу себе, за да ти дадат конкретен одговор за најобично кабелче кој ќе го чекаш едно добри 15 минути и на крај ќе излезе дека го немаат тоа што го бараш.
Нешто налик на "механичариве"
Погледнете го атачментот 48688
Кај ги најде бе"механичариве"
Да не си за фрижидер купуење?Уф.. фаза на премислување. После АМЦ и Сетек ми остана уште во Анхоч да поминам
Прво Анхоч, па СЕТ.Уф.. фаза на премислување. После АМЦ и Сетек ми остана уште во Анхоч да поминам
Да не си за фрижидер купуење?
Можеби фрижидери.сакам да купам повеќе производи
Лаптоп, таблет и некои поситни елементиДа не си за фрижидер купуење?
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден