Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Скопје 17

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
Hey друже добар си нема што. Чепкав онака на почетната страна и случајно ме заинтересира кога видов дека има некое туторијалче за фотошоп, и имаше линк кон оваа тема, за која што не знам како претходно не сум ја приметил.. Сите слики ти се спер направени само малце ќе ти ја коментирам сликата што е на #43....
Прво што ми падна на прв поглед е оганот
897e1113f5.jpg

Овој дел некако изгледа како да не се совпаѓа (се приметува дека е додаван)... А остатокот не е лошо, само што боље би било да си ја напраил зградата од позади што е, да биде малце како претходните слики што си ги праел, односно да ја "закасапиш"...
Не знам дали уште работиш, и дали си уште активен на оваа тема, али би сакал некако да помогнам, со цел за да научам повеќе за фотошоп, бидејќи почетник сум во тоа али вака си работам од туторијалчиња...
Позз...

Woofer

hello world
19 јуни 2008
182
216
Woofer's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 7950x3D & NZXT Kraken Elite 360 RGB v2
Motherboard
ASUS TUF Gaming X670E-PLUS WiFi
Storage
WD Black SN850X 4TB, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Intel 660p 1TB, 2xToshiba 3TB
PSU
be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
RAM
32GB DDR5 Kingston Fury Beast 6000 MHz
Video card
ASUS TUF RTX 4090 GAMING OC
Case
NZXT H9 Flow
Mouse
Logitech G Pro X Superlight
Keyboard
Keychron Q3 Pro
Audio
Audeze Maxwell & Sennheiser HD 490 PRO
Monitor
Alienware AW3423DW QD OLED & LG CX 65 OLED
OS
Windows 11 Pro x64
Super e slikata
Ubaci i combine soldiers vo drugite sliki ako planiras da pravis :bravo:

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
Ај и јас се обидов да направам една слика која што мислам дека ќе се вклопи овдека. Како помош го користев и туторијалчето на astojkovski. Па што мислите: ?

dc30eeb8b5.jpg

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Охооо се популаризираме :) I like it :) Ајде народе, следете го примерот и сите пробајте... Не боли :) :) :) Иначе брат браво стварно топ ти излегло. Не ти наоѓам мани :p Поздрав народе

goch

hello world
21 октомври 2008
167
5
Skopje
браво браво браво... алал да ти е за сликиве, не сум видел нешто вакво до сега да направи некој :)

пс: многу ти е добра идејава стилот што ги правиш дај нови :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно