tenkot
hello world
- 26 јули 2009
- 57
- 149
Да не се збуни некој, прам муабет за фарма за 3д рендер, не за копање биткоиниШто ти значи буржоазија. Во фарма тура напајање од 300 евра. Можам да замислам што има у канцеларија...
Да не се збуни некој, прам муабет за фарма за 3д рендер, не за копање биткоиниШто ти значи буржоазија. Во фарма тура напајање од 300 евра. Можам да замислам што има у канцеларија...
Се појаве чоек по толку време шо ќе фарама биткоини.Antec 1300w Platinum, DDstore за 18600. Don't freak out за фарма е
![]()
Samsung 850 pro 256gb - Anhoch - 9435 ден
Зошто мене вака не ми даваат поклони?
A4 bloody V7 од Anhoch 1180 денари
Нешто ми се зезна кликот на предходниот маус па реков да си земам нешто оптичко.
И јас го земав денес. Се зезна скролот на X7 после долгогодишно малтретирање.
![]()
http://goodanswer.biz/2015/02/08/overview-mouse-a4tech-bloody-v7/
Сега за сега е добро. Малку ми треба да се навикнам во однос на X7.
Интересна играчка, со здравје да си ја користиш, но јас не би можел повеќе по ниедна цена да користам глушец на кабел...
![]()
Благодарам докторе. Те разбирам потполно.
И јас би користел но сум навикнат да имам бар 3200 CPI за побрза ориентација на монитор со поголема резолуција. Мислам дека безжичните во некои разумни ценовни граници немаат таква можност но и да ти кажам не сум многу во тек со глувциве.
Бев во ГТЦ па тркнав до Анхоч и го земав без многу анализа.
Со здравје да го штракаш
Како лежи во рака, гломазен е многу или?
И овие другиве V3, V5, ваљда се помали од овој?
Имам F4 моментално и за малку ми е гломазен.
И за крај ако некој го купи и сака целосна функционалност на софтверот (Core 3 + 4) не брзајте со даунлоад и активација на Bloody 5 софтверот. Прво разгледајте на интернет оти како што читам враќање нема.
Инаку активацијата на Core 3/4 е некои 14 долари ако не се лажам.
Да тоа ке прашав, моиве се исто V7 ама не е со метални подлоги. Инаку маусот за парите е феноменален, предходно земав ултра брзи со Avago 9500 ласер па пробав и со Avago 9800 Corsair и овие од 1000ка ем подобро ми лежат ем попрецизен се осеќам. Оптика од 1000 денари би зел пред ласер од 5000 денари во секое време. Создравје да скролашИ F4 го имам. Синчето има помала рака и нормално го најде F4 покомфорен па само по една игра ми го врати и си го зема F4 назад.
На F4 палецот и малиот прст се практично на падот/подлогата. На V5/V7 се на глушецот, што значи е помасивен од тој аспект. Така што ако F4 ти е гломазен оди на друга помала варијанта.
Ако сакаш ќе поставам фотка F4 и V5 еден до друг.
Најзначајна разлика се софтверот кој на V е пософистициран од оној оскар на F4 и пред се што V7 многу подобро лизга на подлога. Бидејќи кабелот е крут и тежок се случува да го оставам и си заминува сам.
Но не е до толку непријатен како поголемите гејмерски глувци (cooler master zero на пример). Веќе се навикнав.
V5 мислам дека е правен да одговара и за левичари и за десничари и затоа малиот прст е позбиен кога лежи врз десната страна на глувчето на пример. Така што за десничар V7 треба да е попријатен.
Инаку само напомена дека на кутијата пишува V7 но моделот во неа има метални подлошки што значи дека всушност ова е глувче кое порано се продаваше како V7M верзија и која беше и поскапа:
![]()
И за крај ако некој го купи и сака целосна функционалност на софтверот (Core 3 + 4) не брзајте со даунлоад и активација на Bloody 5 софтверот. Прво разгледајте на интернет оти како што читам враќање нема.
Инаку активацијата на Core 3/4 е некои 14 долари ако не се лажам.
SanDisk Extreme USB 3.0 64GB купено од mymemory.uk на ибеј. Ризикот при купување на Сандиск од ибеј е голем, па овие ги прочитав како авторизирани препродавачи на сандиск овде, не би купувал сандиск од било кој (се зафркнав еднаш со СД картица). Еве директна препорака за овие.
Инаку платив тотал околу 2100 МКД и стикот стигна за две недели. Го проверив со h2testw и crystal и изгледа леџит.
-Стикчето е многу лесно и изненадно мало. Механизмот за штракање е многу мерачки.
- Знам дека повеќе се исплатеше лудата зелка, ама ме мрзеше да го чекам па после да го конвертирам во екстерен диск. Повеќе сакав класично стикче - нешто едноставно, мало, лесно (и брзо) аут оф д бокс.
Сликички:
![]()
![]()
Јас користам V5 и кај мене има метални плочки, инаку го инсталирав софтверот но не ми е активиран, односно Core 3 + 4, како мислиш нема враќање назад за активација?
Да тоа ке прашав, моиве се исто V7 ама не е со метални подлоги. Инаку маусот за парите е феноменален, предходно земав ултра брзи со Avago 9500 ласер па пробав и со Avago 9800 Corsair и овие од 1000ка ем подобро ми лежат ем попрецизен се осеќам. Оптика од 1000 денари би зел пред ласер од 5000 денари во секое време. Создравје да скролаш![]()
SanDisk Extreme USB 3.0 64GB купено од mymemory.uk на ибеј. Ризикот при купување на Сандиск од ибеј е голем, па овие ги прочитав како авторизирани препродавачи на сандиск овде, не би купувал сандиск од било кој (се зафркнав еднаш со СД картица). Еве директна препорака за овие.
Инаку платив тотал околу 2100 МКД и стикот стигна за две недели. Го проверив со h2testw и crystal и изгледа леџит.
-Стикчето е многу лесно и изненадно мало. Механизмот за штракање е многу мерачки.
- Знам дека повеќе се исплатеше лудата зелка, ама ме мрзеше да го чекам па после да го конвертирам во екстерен диск. Повеќе сакав класично стикче - нешто едноставно, мало, лесно (и брзо) аут оф д бокс.
Сликички:
![]()
![]()
Што ти е планот со него?![]()
Pi2 + 3.5" ips touch screen (resistive) 320x480 + транспарентно куќаре и wifi стикче, од Чајна. $93 горе-доле се.
Што ти е планот со него?
ЧеститоПогледнете го атачментот 28229 ddr4 16gb 2666hz,x99ud3 i7 5820k i gtx 970Погледнете го атачментот 28231
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден