Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Што мислите за НЛО и за Вонземјани ???

Што мислите дали постојат вонземјани ???

• Да

Гласови: 80 84,2%
  • Не

Гласови: 15 15,8%

• Вкупно гласале
    95

greenman

hello world
9 ноември 2007
211
1
Нема што да се оптеретуваш со тоа, сите потсвесно знаеме дека постојат, е сега некој мисли дека биле на земјава некој не. Еве јас мислам дека во старо време боговите биле вонземјани т.е. египетскиве, грчкиве па и други понезначајни.
Гледајте ја Stargate серијата интересна теорија држи поготово како ги подржува египетскиве, грчкиве богови па дури и артур и разни филозофи.

Инаку доискажисе мене баш не интересира да знам околу тоа повеќе

Da navistina toa te tera da zastanes i da podrazmislis malku.

TRACK

read-only
5 февруари 2008
21
0
Da ne postoele vonzemjani Amerika i Rusija ne ma da trosat miljardi za patuvanje vo vselenata. Site astronauti koj bile vo vselenata videle po nekoj NLO no toa ne smejat da go iznesat vo javnost. Ne mi teknuva na imeto na astronautot koj izjavi deka imal i kontakt so drugo lice od vselenata no NASA toa go demantirase i se kazaa deka astronautot imal psihicko poremetuvanje. Mnogu naucnici kako sto se Abert Ajstajn, Nikola Tesla vo nivni knigi pisuvaat deka imale kontakt so drugi lica od vselenata.

Jmjm

read-only
11 септември 2007
5
0
The universe is a pretty big place... So if it's just us... seems like an awful waste of space.
Eleanor Arroway (Jodie Foster) vo Contact (1997)

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
Стигнав! Него да бидам он топик, по незнам кој пат ми се случува да се ставам во фрка дека има НЛО во грција дур одам натака, и после ми текиња дека е ПЛАВ крст на брденце едно од грчка црквичка... Пу да им....

Banzai

lurker
3 март 2008
637
8
Стигнав! Него да бидам он топик, по незнам кој пат ми се случува да се ставам во фрка дека има НЛО во грција дур одам натака, и после ми текиња дека е ПЛАВ крст на брденце едно од грчка црквичка... Пу да им....
:LOL::LOL::LOL:

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
Еве едно прашање
Ова обично во лето се случува, и имам на неколку различни форуми прочитано како феномен во небото, може најлесно да се најде на google како moving stars. Со прости зборови кажано, кога има ведро небо навечер, се приметува по некоја ѕвезда како се движи многу брзо помеѓу другите, најчесто во една линија но со различна брзина, и интензитет на одсјај... Личи нешто како кога ќе "падне ѕвезда" само е поспоро, и многу подолго.
Јас лично имам видено 5-6 такви, ако не и повеќе, и сватив дека уствари ако гледаш доволно долго и често во небо ќе видиш сигурно.
Се има ова случено на некој?

Blagojce

lurker
26 декември 2007
918
88
Прилеп
Blagojce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5-3570 3.40GHz
Storage
2 TB
RAM
8 GB
Monitor
ASUS 24" LED Full HD
OS
Windows 10
Еве едно прашање
Ова обично во лето се случува, и имам на неколку различни форуми прочитано како феномен во небото, може најлесно да се најде на google како moving stars. Со прости зборови кажано, кога има ведро небо навечер, се приметува по некоја ѕвезда како се движи многу брзо помеѓу другите, најчесто во една линија но со различна брзина, и интензитет на одсјај... Личи нешто како кога ќе "падне ѕвезда" само е поспоро, и многу подолго.
Јас лично имам видено 5-6 такви, ако не и повеќе, и сватив дека уствари ако гледаш доволно долго и често во небо ќе видиш сигурно.
Се има ова случено на некој?
Тоа не се вонземјани тоа се метеори кои согоруваат кога ќе влезат во земјината атмосфера.

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
Тоа не се вонземјани тоа се метеори кои согоруваат кога ќе влезат во земјината атмосфера.

Имам читано и за ова како аргумент дека се метеори, а имам читано и контра аргументи... Еве лично од мене, ако е метеор што согорува, нема да се движи ирегуларно, туку најверојатно ќе успорува... И нема да му треба минута време за да согори(колку што трае тоа што го имам видено) туку ќе биде 10тина секунди макс.

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
Имам читано и за ова како аргумент дека се метеори, а имам читано и контра аргументи... Еве лично од мене, ако е метеор што согорува, нема да се движи ирегуларно, туку најверојатно ќе успорува... И нема да му треба минута време за да согори(колку што трае тоа што го имам видено) туку ќе биде 10тина секунди макс.

hmmm, pa ne znam bas za toa. Ne e bas onaka sekogas gleas kako paga svezda i ja snemuva. Moze i da trae podolgo, a moze i mnogu kratko, se zavisi od goleminata i brzinata na sogoruvanje...
Barem taka mislam jas :p

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно