StarBuck
user
- 16 февруари 2008
- 1.295
- 48
Јас дури со еден алиен имам превено муабет на ICQ
Гласав ДА
Со мене ли тоа?
Гласав ДА
Гласав ДА
Нема што да се оптеретуваш со тоа, сите потсвесно знаеме дека постојат, е сега некој мисли дека биле на земјава некој не. Еве јас мислам дека во старо време боговите биле вонземјани т.е. египетскиве, грчкиве па и други понезначајни.
Гледајте ја Stargate серијата интересна теорија држи поготово како ги подржува египетскиве, грчкиве богови па дури и артур и разни филозофи.
Инаку доискажисе мене баш не интересира да знам околу тоа повеќе
Pa i neli ima non stop kako nekoj si videl nekoe si vselensko cudo kako im leta nad glavite, pa kazete dali nekoj sto ima tuka na forumov videl nesto takvo ili nesto slicno...
Познавам една Alienka, и тоа добро ја знам![]()
Mислам дека и јас ја знам ама само од НЕТ ја знам таа Alienka
Хехе... ќе се јави самата кога ќе ги прочита постовиве.![]()
Секако дека постојатИмаме членови на форумов кои вонземјани
Da ne sum Ja SLUCAJNO???![]()
Не си таа што ја знам, и тоа добро
Патува сега Алиенката, можда ќе ви пише вечерва![]()
Од ваму за тамуОд каде за каде? Од таму за ваму или од ваму за таму?
Стигнав! Него да бидам он топик, по незнам кој пат ми се случува да се ставам во фрка дека има НЛО во грција дур одам натака, и после ми текиња дека е ПЛАВ крст на брденце едно од грчка црквичка... Пу да им....
Тоа не се вонземјани тоа се метеори кои согоруваат кога ќе влезат во земјината атмосфера.Еве едно прашање
Ова обично во лето се случува, и имам на неколку различни форуми прочитано како феномен во небото, може најлесно да се најде на google како moving stars. Со прости зборови кажано, кога има ведро небо навечер, се приметува по некоја ѕвезда како се движи многу брзо помеѓу другите, најчесто во една линија но со различна брзина, и интензитет на одсјај... Личи нешто како кога ќе "падне ѕвезда" само е поспоро, и многу подолго.
Јас лично имам видено 5-6 такви, ако не и повеќе, и сватив дека уствари ако гледаш доволно долго и често во небо ќе видиш сигурно.
Се има ова случено на некој?
Тоа не се вонземјани тоа се метеори кои согоруваат кога ќе влезат во земјината атмосфера.
@StarBuck
Јас го имам забележано тоа ....
Имам читано и за ова како аргумент дека се метеори, а имам читано и контра аргументи... Еве лично од мене, ако е метеор што согорува, нема да се движи ирегуларно, туку најверојатно ќе успорува... И нема да му треба минута време за да согори(колку што трае тоа што го имам видено) туку ќе биде 10тина секунди макс.