DarthJe5us
poweruser
- 2 јануари 2012
- 3.099
- 2.342
Nema, so lampata na vivo svetam direktno dole vo agolot i nisto ne primetuvam, ako ima e mnogu tesko vidlivo, Samsung rekoa deka ne e defektНе е болест за умирање
Но ме чуди како поминало на финална контрола.
@psyside
Има кај тебе вакво нешто?
Абе види, се е релативно.it's not a problem (bug), it's a feature![]()

Да бидам искрен, мене ми личеше само како рефлексија.Nema, so lampata na vivo svetam direktno dole vo agolot i nisto ne primetuvam, ako ima e mnogu tesko vidlivo, Samsung rekoa deka ne e defekt
Да бидам искрен, мене ми личеше само како рефлексија.
На сликата (или замрзнат кадар), делуваше ко да е некаква гребаница, ама после од видеото ко го гледав, ми изгледаше ко да се крева џева за џабе, односно јас добив впечаток дека е рефлексија, обично одбивање на светлината...
(Much ado 'bout nothing).
Испратено од телефоно.
256GB - 64.000S23U испаѓа дека ќе биде еден од најдостапните телефони со оглед на тоа што веќе е паднат на 1000 евра!
View: https://www.youtube.com/watch?v=fbd6FI86tqo
256GB - 63,300.00 ден256GB - 64.000
512GB - 70.700
Цени во Мобеликс, без ДДВ (кој за е задолжителен кај сите останати несубвенционирани дејности, дури и за лебот од 33 денари.)
Copium по коментари дека му е расипан телефонот.Цамцунк никогаш нема да се оправат со батерија. Можеби другото знаат да го средат, батерија никогаш.
Исто како и на форумов до вчера за претходните самсунзи. Ќе видиме дали ќе е и за овие. Порано 50/50% батерија на самсунг.Copium по коментари дека му е расипан телефонот.
Да им се чудиш на паметотЦамцунк никогаш нема да се оправат со батерија. Можеби другото знаат да го средат, батерија никогаш.
Исто кај девојка ми. Го утепува од гејмање по цел ден и серии гледа на него. 6.5 - 7 саати SOT обавезно.Да им се чудиш на паметот
Како да имаат посебни дивизии и развојни тимови за S и А класа.
Контам јас дека А52 и останата екипа имаат послаби процесори и помали екрани ама 5 часа SoT?
A52s, кај мене, вади минимум 7 часа со ајле силување.
Крај краева, за мене релевантни SoT-ови ќе бидат од овдешни членови (заради мрежа, покриеност и сл.)
Како успеваш да извадиш 7 часа? До колко проценти го полниш, што апликации користиш? Дали си на Wi-Fi или LTE? Дали ти е вклучен Power Saving?A52s, кај мене, вади минимум 7 часа со ајле силување.
S21+ 4-5 SOT max кај мене.Да им се чудиш на паметот
Како да имаат посебни дивизии и развојни тимови за S и А класа.
Контам јас дека А52 и останата екипа имаат послаби процесори и помали екрани ама 5 часа SoT?
A52s, кај мене, вади минимум 7 часа со ајле силување.
Крај краева, за мене релевантни SoT-ови ќе бидат од овдешни членови (заради мрежа, покриеност и сл.)
Не користам социјални апликации освен Месинџер и Вибер но и со двете знам да разговарам со вклучена камера со часови (роднини странство)Како успеваш да извадиш 7 часа? До колко проценти го полниш, што апликации користиш? Дали си на Wi-Fi или LTE? Дали ти е вклучен Power Saving?
btw Јас едва 5 часа вадам...
Koлку време ви трае батеријата на S23 Ultra?
Ти верувамеOva e so edno 60-90 min kamera
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден