mdeni
senior
- 24 септември 2012
- 6.072
- 6.007
Шегата е дно, освен за видеа кои искочија дента кога излезе. Ама тоа е.Ова е 23 Ултра, не не чек, то беше 22У, ова е 23... Треба да одредат парична казна за финтава, ни ги потекоа.
Една од предностите што ги наведе ликов е дека додека се туширал, многу полесно ги слушал подкастите со овај телефон.
Ова ја прелеа чашата, ќе треба да го нарачам.
Колку си во заблуда само да знаеш.Ти не би ризикувал, ама народ така си користи. Водоотпорни се сегашниве телефони, а тек па за пареа да не зборуваме.
јас реков дека ова е една саботажа од Гугл за Самсунг да излезе во лошо светло.
Се знаат Самсунг да поправат ама багов намерно го оставиле.јас реков дека ова е една саботажа од Гугл за Самсунг да излезе во лошо светло.
Ако стои предолго, а не е попраено, тогај: It' not a bug, it's a feature!Се знаат Самсунг да поправат ама багов намерно го оставиле.
Се знаат Самсунг да поправат ама багов намерно го оставиле.
Остај тоаНема никаков bug.
My story exactly...
Немогуче!!! Или си нуб и не си го открил или лажеш, сушишНема никаков bug.
Во секој случај samsung е говно од телефон.
Нема никаков bug.
Го прочита постот што го шерна?
Го прочита постот што го шерна?
А што ако го прочитал. Не е тоа фотка па да ја искропира и да си мериме пиксели и не ти знам што. Треба да го разбере тоа таму, а ни твитерџијата не сум сигурен дека баш разбрал.Го прочита постот што го шерна?
Немој така, јас 1 месец бан јадев за ваков коментар.My story exactly...
Немогуче!!! Или си нуб и не си го открил или лажеш, сушиш
My story exactly...
Немогуче!!! Или си нуб и не си го открил или лажеш, сушиш
Имам некако чувство дека банот си го добил поради други причини, а тоа можеби било само повод.Немој така, јас 1 месец бан јадев за ваков коментар.
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден