S10 нема да има ноч? тоа предност е?
Еве LTE брзини,![]()
Евe wifi
![]()
Со тоа што download е 50 само девојка ми стрима netflix 4k па затоа.
Micro sd storage мориз e одаамна завршено, само како и обично касно ќе сфати Самсунг.
Исто како за аудио џекот, its just a matter of time.
Пример веќе каблите заминуваат во историјата.
Постои совршени jaybirds x3 Jaybird X3 Bluetooth Headphones Designed for Outdoor Performance
Дајте малку време. Сфаќа андроид дека онскрин батнс се жива глупост.
Пази имаш екран од самсунг голем прекрасен, и доле имаш голем одгризок од екранот кој го користит тие копчињата, бек, хоум, мени.
Сфаќа пополека андроид дека џесчрс се фјучр и имплементира. Е на Самсунг ќе му треба 2-3 години да сфати и имплементира.
edit: On topic, не зимајте тоа глупостите од Самсунг, А8, ј13, х56,7
Секогаш зимајте флегшип, дури и постар модел.
Тоа ви гарантира бар дека некое време ќе имате поддршка и испеглан софтвер.
У овој случај, секогаш с8 пред А8+
Sent from my iPhone X using Tapatalk
@vlavot, поголемо правдање на глупостите на Apple (или на тоа ти што си избрал) немам прочитано баејѓиди време, во какви крајности замина, не знам ни сам дали веруваш во тоа што го напиша.

Неколку години во светот на забавната електроника се цела вечност. Пред десет години користевме DSL со смешни upload брзини а сега имаме брзини незамисливи за тогаш.дозволи неколку години на андроид и ти ќе почнеш да веруваш
Пробав и во Safe Mode, но резултатот беше ист. Друг проблем кој се јавува е кога одам во Update software,иако е поддесено се како треба, излегува порака, дека телефонот неовластено е сетиран, и ако сакам да инсталирам надградба на истиот, треба да одам на нивната страница и да го Dowload-рам. Заборавив да напомнам, се работи за Samsung S4 Mini.Нема працено ресет, не се појавува ништо на екранот...правеше апдејти на него? проба со фактори?
Носи на сервис тогаш..Нема працено ресет, не се појавува ништо на екранот...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Носи на сервис тогаш..
Пратен на сервис, го вклучиле со некоја “магија“, сега е во ред.
Магијата е што држеле Power копче 15 сек. што е еквивалент на battery pull.
Самсунг пак ја укака работата, уште никој не искоментирал на форумов за тоа. Или важно е само мазно да иде, да нема дропови?![]()
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден