NERD.
user
- 19 април 2010
- 1.379
- 342
Знае ли некој дали воопшто има искочено орео за а8?
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Вчера барав скоро цел ден,и неможев да најдам.Најверојатно уште нема искочено орео за а8.
Вчера барав скоро цел ден,и неможев да најдам.Најверојатно уште нема искочено орео за а8.
Фала цареОдиш на саммобиле, пишуваш модел и гледаш што е најново. Што е толку тешко?
А ромовите што не се апдејтуваат кога ќе излезат новите верзии на саммобиле нема врска со тоа од каде е телефонот туку со серверите на Самсунг како ќе им текне да работат. ЦСЦ(се менува ако се флешне различен ром) е битно за од која земја се добива апдејт, а не локација на телефон.
First off, the design is indeed very close to the S8, and the leaked renders apparently were made with an odd perspective, as the guy says the S9 doesn't have noticeably thicker side bezels, just matte instead of glossy finish there.
The dual stereo speakers got confirmed - one at the bottom, and one doubling as an earpiece, as well as the presence of a standard audio jack. The sound from the speakers was "a major improvement," compared to the S8
Perhaps the biggest selling point of the S9, besides the fast chipsets, would be the cameras - the rear one with variable aperture, which the source says can now do "4k60fps and higher framerates at 720p480 and 1080p240." Sorry, no 1000fps slow-mo, but that was the Snapdragon 845 model for the US, plus the S9 in question was not a finalized retail version, so stay tuned
Што се случува? Ваков „апгрејд“ е на ниво на Apple.
Што се случува? Ваков „апгрејд“ е на ниво на Apple.
Не се надевај ногу на апдејти (поготово меѓу првите) како кај флегшип сериите, ј, а и ц верзиите се секогаш во резервен план, бар до сега е така, и секогаш имаат компромис цена/хардвер/камера... Затоа ако сакаш фул-подршка, секогаш е подобро да се земе флегшип една генерација уназад, отколку последен од нон-флегшип сериите.Знае ли некој дали воопшто има искочено орео за а8?
Многу ме интересира зошто си толку гласен за 625 кај Шаоми, а некако ти промакнува тоа дека и Самсунг се со истиот стар процесор?
Многу ме интересира зошто си толку гласен за 625 кај Шаоми, а некако ти промакнува тоа дека и Самсунг се со истиот стар процесор?
А сепак зборуваме за уред од 1000 евра.
Убаво изгледа белиот Ноте 8, ама сепак на мене поубав ми е црниот. Кај црниот Ноте 8 ми се допаѓа тоа што црната боја на камера модулот е seamless истобојна со остатокот од телефонот. Вака кога е бел телефонот, некако премногу отскокнува камерата.Иако поседувам Note 8, денес откако го видов во живо и имав шанса да го разгледам убаво се заљубив по втор пат. Мислам дека Самсунг ја направи најлошата одлука да не го стави во производство црно/белиот Ноте 8. Буквално не се гледа ниту еден отпечаток од прст позади, а тоа што е во 3 бои(црн дисплеј, сива рамка, бел позади) го прави уште поубав.
За плакнење очи:
![]()
![]()
![]()
*Ова е специјална едиција направена за учесниците/организаторите/партнерите на Олимписките игри.
j7 2017Што мобилен да си купам некој убав, згоден, со доста меморија, со убава камера, што не троши некој батерија многу со саати да ми држи, ама да е до 200 евра, оти јас не сум многу богата, не работам?!
Пс: Планирам да си купам некој, ама прво убаво ќе ве испрочитам една недела, ќе размислам, две... Низ темиве за мобилни ќе лутам.Или до 300 евра. Ама убав да е.
Од овие кој било, само одбери си која големина ти одговараШто мобилен да си купам некој убав, згоден, со доста меморија, со убава камера, што не троши некој батерија многу со саати да ми држи, ама да е до 200 евра, оти јас не сум многу богата, не работам?!
Пс: Планирам да си купам некој, ама прво убаво ќе ве испрочитам една недела, ќе размислам, две... Низ темиве за мобилни ќе лутам.Или до 300 евра. Ама убав да е.
J5 2017, Батерија најсилна страна, камера солидна-мн добра во тој рангШто мобилен да си купам некој убав, згоден, со доста меморија, со убава камера, што не троши некој батерија многу со саати да ми држи, ама да е до 200 евра, оти јас не сум многу богата, не работам?!
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден