Иванчо
hello world
и како е ?Не издржав![]()
![]()
и како е ?Не издржав![]()
![]()
денеска добивме и апдејти за фејсбук токму за тоа и што зборував и поинаков изглед има и по мазен е хахахаMaznooo
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Каква е таа пулока? Ќе си земеш оригинална од самсунг ваква футрола и све ќе си работи.view cover settings за s7 edge.Зедов заштитна футрола Puloka 1000ден.Ми треба помош како да го сетирам да работи телефонот со оваа футрола.View: https://youtu.be/fSAe3kHVX3M
сакам како на видеово да функционира.
А јас ништо немам укличено... нит скенер нит ид сензорКај мене ајрис скенерот работи 90% од времето ако не и јаче, научив како да го користам - треба да погодиш дистанца и агол, после лесно е.
Јас дури ни PIN немам, ако некој го ми го украде телефонот ќе може све да си користи се додека не го блокнам бројот во ВИПА јас ништо немам укличено... нит скенер нит ид сензорако ми го украдат бар да не се мачат хехехе
И јас пин немам... а од вип имам унлимитед разговори така да не дај боже некому ќе му ги отворам очите на кратко или на подолгоЈас дури ни PIN немам, ако некој го ми го украде телефонот ќе може све да си користи се додека не го блокнам бројот во ВИП![]()
Според мене најдобар телефон за цената моментално.Мислење за Samsung S7 (обичен, не EDGE). Гледам околу 300 еур идат на старо.
Одличен телефон... пред него е само с8Мислење за Samsung S7 (обичен, не EDGE). Гледам околу 300 еур идат на старо.
Oh well..треба да погодиш дистанца и агол, после лесно е.
Oh well..
Уште малку и Ајфон ќе ви покаже како треба да работат работите![]()
Јас го купив. Екста парче техника. Земај го ! Внимавај со тие половните да се во добра техничка и визуелна состојба. Да не се уништени. Пошо секакви ги користат. Обавезно појди лично да го разгледаш. Не верувај на приказни дека е топ сочуван, користен 10 дена и слично.Мислење за Samsung S7 (обичен, не EDGE). Гледам околу 300 еур идат на старо.
Samsung Experience 8.1 is the latest version that’s available on devices like the Galaxy S8. As the company gears up to launch the Galaxy Note 8, there has been some speculation about the improvements that it will make to the UX.
We’re hearing that the Galaxy Note 8 will be launched with Samsung Experience version 8.5. The latest version is going to get several improvements. It’s going to be much smoother than it is right now with no dropped frames.
Samsung has also made optimizations to ensure that iris and face recognition are faster than they are on the Galaxy S8 and Galaxy S8+. All of these improvements combined will certainly make the new flagship well worth the money.
The updated user experience won’t be limited to the Galaxy Note 8. Samsung will eventually release it for the Galaxy S8 and Galaxy S8+ as well. However, it may take a couple of months for it to release Samsung Experience 8.5 for these devices after the Galaxy Note 8 hits the market.
@FLEGMA - нормално сезонски од февруари до декември, зимно време треба заменски уред. Сето ова Епл го акомодира со нивниот екосистем и добра и предвидлива батерија, повторно додека е пролет/лето/есен (на зима ... ќе направат iKalci волнени најверојатно).
Да. И мојот став се поклопува со твојот дека Ајфон е наменет за незахтевни корисници а штом еднаш се зголемат критериумите (и афинитетите) Андроид е незаменлив.На долги стази, Андроид е во предност, посебно ако влезе во комбинација со Microsoft и други во обиди да се конвергира дескоп-мобилно искуство.
Да. И мојот став се поклопува со твојот дека Ајфон е наменет за незахтевни корисници а штом еднаш се зголемат критериумите (и афинитетите) Андроид е незаменлив.
Суров факт е што од сите роднини и пријатели единствено јас употребувам напредни функции како што се „делење на се и сешто со се“, сликање со камера „на рачно“, wifi direct и слични гудизи кои јас и скоро сите на форумов си ги земаме здраво за готово.
Меѓутоа ја разбирам сета онаа нубска раја која не знае/не сака/нема време да го држи телефонот [sic] под одреден агол и одредена далечина за да функционираат нештата, се нервира заради гличови во интерфејсот (особено во делот на телефонскиот именик) и слични небулози.
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден