RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.479
- 5.584
Чекај де, уште 2 месеци тој фаст чарџ ќе биде непроверена технологија, после тоа ќе испадне уствари дека ја подобрува батеријата.Кај S8/N8 нема да прави ни приближно таква разлика.
Чекај де, уште 2 месеци тој фаст чарџ ќе биде непроверена технологија, после тоа ќе испадне уствари дека ја подобрува батеријата.Кај S8/N8 нема да прави ни приближно таква разлика.
Инаку, по сите ривјуа С8 е добро телефонче ако сега си решил да правиш апгрејд од некој којшто е минимум 2 или 3 генерации постар
С7 имаат таква разлика?Кај S8/N8 нема да прави ни приближно таква разлика.
Година ипол е во употреба, фаст чарџ се користи редовно, не сум осетил промена во батеријата, со тоа што гледам да не паѓа под 50%, ем дупло побрзо се полни ем не ослабува батеријата.
Така си е, ако не нема ни потреба позади 8ца да се пише. Нека го препродават истиот модел од лани за 1000е цена.Реално Apple се частат по кафани после објавава.
Нема никаква потреба да менуваат ништо. Ајфонот и со горе-доле слични спекс, ќе продолжи и тоа масовно да си го доминира пазарот.
Така си е, ако не нема ни потреба позади 8ца да се пише. Нека го препродават истиот модел од лани за 1000е цена.
Па големината е иста како С8+, што им прави разлика 0,1 инч, а цената ќе падне секако за брзо време.Според мене Ноте 8 има 2 огромни маани: цената и големината. Не сите сакаат да носат во џебот телефон кој е голем колку еден помал таблет![]()
Големината е слична со таа на С8+, ама за мои потреби и С8+ е преголем телефон. Јас сум тип на човек кој скоро никогаш не носи торбички со себе и имам навика телефоните стално да ги носам во џеб. За мене дури и Ноте 3 е едвај поднослив, а камо ли Ноте 8. Од ширината и должината кај Ноте 3, највеќе ми смета неговата висина и ко за беља новово Ноте е цели 11мм повисоко од Ноте 3Па големината е иста како С8+, што им прави разлика 0,1 инч, а цената ќе падне секако за брзо време.
Да но со безелите значително е намалена физичката големина на уредот, иако по мене ќе беше скроз ОК да се например С8 издадеше во едно издание, без плус моделот од на пример 5,7 инчи, и потоа Ноте 8 со 6,2(6,3) инчи. Па ко шта воли нек изволи. Вака немаш што да бараш ако имаш веќе С8+.Големината е слична со таа на С8+, ама за мои потреби и С8+ е преголем телефон. Јас сум тип на човек кој скоро никогаш не носи торбички со себе и имам навика телефоните стално да ги носам во џеб. За мене дури и Ноте 3 е едвај поднослив, а камо ли Ноте 8. Од ширината и должината кај Ноте 3, највеќе ми смета неговата висина и ко за беља новово Ноте е цели 11мм повисоко од Ноте 3
![]()
Требаше 5.7'' S8, 6.0 S8 + и 6.3'' Note 8, глупаци.
Ти требаа неколку месеци, ама конечно го кажа она што одамна го зборам...
И јас сум човек што користи тел у џеб па имам с8+Големината е слична со таа на С8+, ама за мои потреби и С8+ е преголем телефон. Јас сум тип на човек кој скоро никогаш не носи торбички со себе и имам навика телефоните стално да ги носам во џеб. За мене дури и Ноте 3 е едвај поднослив, а камо ли Ноте 8. Од ширината и должината кај Ноте 3, највеќе ми смета неговата висина и ко за беља новово Ноте е цели 11мм повисоко од Ноте 3![]()
Можам да замислам колку само ти смета твојот телефон кога ќе го ставиш во џеб. Мојов ноте 3 што е за нијанса пократок од С8+ понекогаш знае ептен да ми смета. Поготово сега летово кога постојано сум во шорцеви.И јас сум човек што користи тел у џеб па имам с8+
И јас имав ноте 3 . Ноте е мислам по широк овој е потесен а повисок тел . За разлика од ипхонот 6с+ е кибрит хахаха. Иначе не смета уопште верувај . Не се ни осека дека имаш тел у џеб .Можам да замислам колку само ти смета твојот телефон кога ќе го ставиш во џеб. Мојов ноте 3 што е за нијанса пократок од С8+ понекогаш знае ептен да ми смета. Поготово сега летово кога постојано сум во шорцеви.
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден