filipvselena
poweruser
- 7 април 2007
- 2.934
- 193
Мене сеуште не ми е јасно зошто ништо нема на нивната веб страна за Лите верзијата и ние како регион. Никаде не сме спомнати
На кој линк проба да се регистрираш? Некој специјален или редовниот?Денес добив одобрување од нив за активирање. На 23ти јуни пробав да се регистрирам
Директно преку апликација.На кој линк проба да се регистрираш? Некој специјален или редовниот?
+1 за ова.Немојте да си мислете дека и револут се безбедна банка, без причина можат да ви блокираат акаунти, да ви бараат некои глупи документи за потекло. А најјмизерното од све тоа што праќав пари на друга личност на која што преку 10 пати имам праќано поголеми суми последниот пат по некоја случајност завршиле по ( грешка ) у Сата Банк Малта. А таа била пред затворање па процедурата за да ги вратат тие пари траеше најјмалце 8-10 месеца... И големи стресови на крај. Сум ги користел со ЕУ документи скоро 2 години и со последната случка и нивниот мизерен сапорт самиот си ја затворив сметката.
Случајно да не си имал два акаунти? На пр. некој стар, заборавен и плус уште еден тековен. Мислам дека заради тоа бараат по сто пати исти документи+1 за ова.
3 пати во 1.5години ми бараа одново да им праќам документи, сметки, даноци докажување, ми го замрзнаа мадето еднаш пошто имав добра сума во тој момент.
Откако ги решив третиот пат одлучив да ги откачам и да не се стресирам повеќе со нив.
У меѓувреме со Wise си терам без никакви проблеми веќе неколку години, ни една верификација или било каков проблем.
Не, еден како ЕУ резидент.Случајно да не си имал два акаунти? На пр. некој стар, заборавен и плус уште еден тековен. Мислам дека заради тоа бараат по сто пати исти документи
Dali znae nekoj dali Revoult vi dava ACH routing number za primanje pari od US firma direktno na smetka?
Isto taka koga idam da kreiram account, mi bara mkd sms, posto sum vo drzava vo koja Revault e pauziran, ne mozam da otovram account. Me interesira dali sms verifikacijata e samo ednas, togas mozam da pisam broj od moite roditeli i da mi go pratat codo-ot, ama ako za sekoe logiranje mi treba sms code t.e kako MFA togas nema da mozam. Vo toj slucaj, dali znae nekoj dali moze nekade da se kupi virtuelen broj od mkd za primanje sms ako mora za sekoe prijavuvanje.
Не испраќа СМС на секое најавување. Инаку, eSIM имаш и во Телеком и во А1.Dali znae nekoj dali Revoult vi dava ACH routing number za primanje pari od US firma direktno na smetka?
Isto taka koga idam da kreiram account, mi bara mkd sms, posto sum vo drzava vo koja Revault e pauziran, ne mozam da otovram account. Me interesira dali sms verifikacijata e samo ednas, togas mozam da pisam broj od moite roditeli i da mi go pratat codo-ot, ama ako za sekoe logiranje mi treba sms code t.e kako MFA togas nema da mozam. Vo toj slucaj, dali znae nekoj dali moze nekade da se kupi virtuelen broj od mkd za primanje sms ako mora za sekoe prijavuvanje.
Paysend? Wise?Blagodaram
Мислењето е автоматски споено:
Parite nema da stojat mnogu dolgo vo Revaultmi treba nesto za da primam i posle da distribuiram na drugi smetki
Кои се тие документи ако си Фрилансер ?Imam wise i dosega rabotese dobro, ama pred skoro mi baraa dokumenti za poteklo na parite, gi uploadirav i mi go odblokiraa accountot. Pocnav da citam online za wise i imase dosta mesta kaj sto im blokirale account pa me fati strav i sakam da imam uste edna alternativa na wise
Kolku sto citam tuka skoro site ovie FinTech firmi mozat da ti blokiraat smetka koga sakaat.
Ако не ти е проблем, може да бидеш малце поспецифичен?Imam wise i dosega rabotese dobro, ama pred skoro mi baraa dokumenti za poteklo na parite, gi uploadirav i mi go odblokiraa accountot. Pocnav da citam online za wise i imase dosta mesta kaj sto im blokirale account pa me fati strav i sakam da imam uste edna alternativa na wise
Kolku sto citam tuka skoro site ovie FinTech firmi mozat da ti blokiraat smetka koga sakaat.