+1 @no_retreat топ искуство, графичката работи како саат.
Уште куќиште да си купишСо @Necromancer се најдовме за секунда и бизнисот помина без никаков проблем, искуството перфекција човек од збор.
Мислењето е автоматски споено:
Јас со @Pane24 завршив работа човек од збор и воедно екстра муабет си направивме и воедно пак би правел со него бизнис во секое време.
Погледнете го атачментот 119330
До сите кои збореа да си купам графичка еве си купив 3090 Strix каков што сакав модел , а вие пак карајте се со @Pane24 и терајте му инает.
+1 @no_retreat топ искуство, графичката работи како саат.
Се надевам дека @psyside не ти ги избришаа порничите со педерите пред да ти го предaде телефонот.Такоѓе. Телефонот скроз нов. Патем, гратис и целосно ривју на истиот. Одлично искуство.
ПеерГи избришал.... затоа се мислев да му дадам неутрално ривју наместо позитивно, ама вети дека со следниот телефон ќе ги остави
Такоѓе. Телефонот скроз нов. Патем, гратис и целосно ривју на истиот. Одлично искуство.
Да. Се чудам сега како да направам 200mp фотографија. Си бара чепкање и можеби некоја подобра апликација за камера. Али телефонот е лудило.Ти го зеде 12T Pro-то?
Welcome to the club.
Да. Се чудам сега како да направам 200mp фотографија. Си бара чепкање и можеби некоја подобра апликација за камера. Али телефонот е лудило.
![]()
![]()
Преубава сина боја во живо, зачуден сум колку изгледа добро, а многу ретко се воодушевувам на такви работи.
Првични импресии - одличен телефон.
Дисплеј, изработка и полнење - за пофалба. Дури и MIUI на 120Hz изгледа предобро. Багови не забележав, освен умреното SIM Activation Service, на крај се одлогирав скроз од Mi акаунтот.
Камерата... ноќна фотографија 3/5, не ни очекував со stock апликацијата да се изненадам.
Дење (во 50MP модот) знае да се такмичи со GCam на Mi Note 10. Очекувам со добар мод и профил на GCam да искине.
Ќе додадам после споредба со Mi Note 10 од секакви модови и резолуции (stock, night mode, 2x, 5x, UW) во три сцени (1 ноќна и две дење).
Мислењето е автоматски споено:
Mi Note 10 - stock, 27MP
![]()
Mi Note 10 - GCam, 27MP
![]()
12T Pro - stock, 12.5MP
![]()
12T Pro - stock, 50MP
![]()
Сите слики (50 на број) ги имате на WeTransfer
Xiaomi 12T Pro, stock 12MP
![]()
Xiaomi 12T Pro, stock 50MP
![]()
Xiaomi 12T Pro, stock 12MP (crop)
![]()
Xiaomi 12T Pro, stock 50MP (crop)
![]()
Уште не разбирам зошто 12MP им се ставени како default опција во photo мод-от, a за да сликаш во 50MP и 200MP треба да одиш во друг мод наречен Ultra HD.
Немам објаснување, разликите не се ни блиску во моево искуство со телефонов.
Јас лично сликам само во 50MP, и дење и ноќе.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден