[ROM][PORT] HTC Desire 200 port V1.0 for HTC Desire C GSM(Golfu)Имам HTC Desire 200 го рутирав и сакам да сменам ром кастом ама нигде нема ни сток ром да слезиш за ова ла*но па ако можи некој да ми дај ром па и сток нека биди ми треба
http://androidforums.com/threads/rom-port-htc-desire-200-port-v1-0-for-htc-desire-c-gsm-golfu.836513/
Е фала многу и сега со овај можам да го флешнам ?[ROM][PORT] HTC Desire 200 port V1.0 for HTC Desire C GSM(Golfu)
Код:http://androidforums.com/threads/rom-port-htc-desire-200-port-v1-0-for-htc-desire-c-gsm-golfu.836513/
Андреј, ако имаш рикавери, направи си бекап после прави шо сакашИмам HTC Desire 200 го рутирав и сакам да сменам ром кастом ама нигде нема ни сток ром да слезиш за ова ла*но па ако можи некој да ми дај ром па и сток нека биди ми треба
види го мислењето уште еднаш. го променив уште кога го напишав ромот.Имам бекап ама ако го заебам ? оти досега немам никогаш флешнувано андроид телефон само ајфон.И ме буни оти пиши на ромот дека е за HTC Desire C
НикакоЕ фала многу и сега со овај можам да го флешнам ?
Стави го, ако не ти се доаѓа врати седали да стама на с4 lollipop unofficial cyanogenmod 12.0 .. ? или премногу е рано има мн багови
Според мене кастм ром е, би требалчо подобро да работиШто мислите ќе работи подобро од сток, без разлика на баговите
Kingo root? Zhuo Dashi?Alcatel idol 2 mini s неможам да го рутирам со towelroot и слични. Сакам да го рутирам за да пробам со некоја апп, да го намалам осветлувањето на типките, или тешка работа?
Сеа ке пробам и со нивKingo root? Zhuo Dashi?
Kingoroot кажува Waitingfordevice..Kingo root? Zhuo Dashi?
Смени кабел, компјутер, прво стави Моборобо...Kingoroot кажува Waitingfordevice..
или најдобро да сменам телефонСмени кабел, компјутер, прво стави Моборобо...
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
91.890,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден