Што е фрката, таблетот и едниот телефон ми ги снема од акаунтот на Play Store страната? Кога идам Install на некоја апликација ми го дава само SE Xperia x8 и нема ништо друго на листа...
Додека пак од таблетот/телефонот можам да си инсталирам апликации преку Play Store апликацијата
Што е фрката, таблетот и едниот телефон ми ги снема од акаунтот на Play Store страната? Кога идам Install на некоја апликација ми го дава само SE Xperia x8 и нема ништо друго на листа...
Додека пак од таблетот/телефонот можам да си инсталирам апликации преку Play Store апликацијата
Ај неколку прашања пошто не сум многу упатен со андроидот вака сеа земав самсунг с3 има андроид 4.1.2 , не ми дава апдејт да направам на верзија 4.4 таа мислам дека е нај нова зошто така ?и уште ова има ли нешто за андроид како што има за ios џеилбрејк или слично ?
![]()
Таа е најнова верзија на Андроид но не и на твојот телефон. За твојов телефон гледам дека 4.3 можеш само. Кој е I9305 / I9300?
И за I9300 има 4.3. Незнам зошто не можеш да инсталираш понов од 4.1.2.
знам дека има ама не можам да апдејтувам![]()
задржан е за и9300 апдејтот пошто имаше многу багови, првин беше пуштен во британија,па потоа го повлекоа.Би требало за месец-два да го пуштат на сите оператори.Исто така новиот апдејт доаѓа со KNOX, така да чим ставите 4.3 ќе се помачите ако сакате да смените РОМ.
Има и сега ко што гледам за флешување преку один, така да вие што не ви се чека можете одма
http://hotfile.com/dl/253516084/8e123bb/I9300XXUGMJ9_I9300VFGGMJ5_I9300BUUGMJ3_VDI.zip.html
Нема да ви ја направи гаранцијата неважечка.
Немој да ставаш 4.3 на С3, кочи корне телефонот.
преку што да го инсталирам ?
ке можам ли после да го вратам стариот ?
Odin.
го закачуваш телефонот во download mode и го бираш фајлот со один од PDA категоријата, и флешуваш.Али ја не би го апдејтувал, и онака е доволно крш с3 на 4.1.2, уште 4.3 ти фали.Ако сакаш 4.3, боље CM10.2 стај , вчера искочи stable за С3.
оти бе крш арно си работи на 4.1.2 е сеа не е Ios тешко ми е без ios сеа мора да го трпам овој андроид
За мене подобар и полесен е.
оти бе крш арно си работи на 4.1.2 е сеа не е Ios тешко ми е без ios сеа мора да го трпам овој андроид
се док не го натепаш апликации, океј е.Реално имаш 590мб рам за користење, од кои 200 минимум ти се користат чим го упалиш телефонот ради таа предобра оптимизација и изглед на TouchWiz UIто на самсунг.
не ја бива оваа со андроидов ептен заникаде
ке можам ли после да го вратам стариот ?
Не е до андроидот туку до тачвизот на самсунгИскрено си згрешил што си земал с3.
Можеш.
CM 10.2 стави си .јебига тоа е ке го користам сега за сега па понатаму пак ке се вракам на иос не ја бива оваа со андроидов ептен заникаде
CM 10.2 стави си .Па после кажи мислење за андродот.