NieR: Automata - дали ја има некој на диск и расположен да ја продава? Во Галерија ја нема, а не би сакал да рекреирам акаунти за да ја купувам онлајн (загрижен сум дека ќе биде прекомплицирано).
Фала.![]()
Шо е компликацијава
неможеш со Мк картица, ако имаш друга можеш ( у регионот од кај ти е картицата) .. затоа е workaround от со картицитеМорам да купувам gift card или можам со дебитна картичка?
неможеш со Мк картица, ако имаш друга можеш ( у регионот од кај ти е картицата) .. затоа е workaround от со картиците
ил до g2a или amazon да си земеш одма со дебитната без проблемОК, ќе треба да тркнам до Галерија тогаш.![]()
Мислам дека во сите имаш 14 дена трајл.
Не.
Њу Хемпшир (нема данок). Избери адреса од мотел.Ај малку помош, при креирање на нов account, т.е. Sign Up Now for a PlayStation Network ID, за Country or Region да одберам United States, така...? После тоа за Postal Code, City и State/Province, има врска што ќе одберам, или...? Ако добро контам, врз основа на тоа кој Country or Region ќе го одберам, ќе можам да купувам игри и искористувам попусти за тој одбран Country or Region...?
Јасно ми е се како оди тоа со G2A, ама никако не ми поминуваше, веројатно имам проблем со картиците. На крај успеав со Paypal да платам, ама за 15 минути ми го вратија парите и не добив код.Купи ваучер (Gift Card) од G2A за United STates или UK (во зависност на кој Store се имаш регистрирано на сонито). И потоа Redem му правиш на кодот кој ќе го добиеш од G2A, за 5 секунди ќе ги имаш на салдо парите и така купувај игри или користи ги за што да ти треба.
Јасно ми е се како оди тоа со G2A, ама никако не ми поминуваше, веројатно имам проблем со картиците. На крај успеав со Paypal да платам, ама за 15 минути ми го вратија парите и не добив код.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Јас многу негативно искуство имав со овие, имам пишано за тоа страна-два назад...
Се логиравме на Фифа 19 со ЕА акаунт за играње онлајн. Но сега малиот не сакал повеќе онлајн, знае ли некој како да се одлогира да се тргне Еа акаунтот, и да си игра нормално?
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден