Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PlayStation 4 дискусија

InSides

lurker
21 февруари 2009
758
2.019
NieR: Automata - дали ја има некој на диск и расположен да ја продава? Во Галерија ја нема, а не би сакал да рекреирам акаунти за да ја купувам онлајн (загрижен сум дека ќе биде прекомплицирано).

Фала. :)

xCorbe

hello world
1 мај 2014
249
203
Prilep
NieR: Automata - дали ја има некој на диск и расположен да ја продава? Во Галерија ја нема, а не би сакал да рекреирам акаунти за да ја купувам онлајн (загрижен сум дека ќе биде прекомплицирано).

Фала. :)

Шо е компликацијава ако имаш UK акаунт купуваш ваучер од 20pounds, играта ти е 17.5, а ако имаш USA купуваш ваучер од 20$ и ја земаш од сторе и тое то
https://www.g2a.com/

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Мојата стратегија е: и на двата акаунти, УК и УС, ставив по 100. И сега траам и купувам од стор кко што има добри попусти. Така многу малку вишок останува.

InSides

lurker
21 февруари 2009
758
2.019
Морам да купувам gift card или можам со дебитна картичка?

Alucard

poweruser
22 октомври 2012
2.036
2.073
Скопје, Македонија
Ај малку помош, при креирање на нов account, т.е. Sign Up Now for a PlayStation Network ID, за Country or Region да одберам United States, така...? После тоа за Postal Code, City и State/Province, има врска што ќе одберам, или...? Ако добро контам, врз основа на тоа кој Country or Region ќе го одберам, ќе можам да купувам игри и искористувам попусти за тој одбран Country or Region...?

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Има врска, имаат и даноци таму, мислам дека Орегон немаше.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.502
3.103
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Ај малку помош, при креирање на нов account, т.е. Sign Up Now for a PlayStation Network ID, за Country or Region да одберам United States, така...? После тоа за Postal Code, City и State/Province, има врска што ќе одберам, или...? Ако добро контам, врз основа на тоа кој Country or Region ќе го одберам, ќе можам да купувам игри и искористувам попусти за тој одбран Country or Region...?
Њу Хемпшир (нема данок). Избери адреса од мотел.

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Како купувате гифт картички од Амазон, пробав на 100 начини, никако да ми успее. Ни од G2A не ми успева, дури и со Paypal пробав, прво ми ги повлече парите, па за 15 минути ми ги врати. Имам Visa и Mastercard од Унибанка.

spytronicmk

hello world
4 август 2017
141
73
Купи ваучер (Gift Card) од G2A за United STates или UK (во зависност на кој Store се имаш регистрирано на сонито). И потоа Redem му правиш на кодот кој ќе го добиеш од G2A, за 5 секунди ќе ги имаш на салдо парите и така купувај игри или користи ги за што да ти треба.

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Купи ваучер (Gift Card) од G2A за United STates или UK (во зависност на кој Store се имаш регистрирано на сонито). И потоа Redem му правиш на кодот кој ќе го добиеш од G2A, за 5 секунди ќе ги имаш на салдо парите и така купувај игри или користи ги за што да ти треба.
Јасно ми е се како оди тоа со G2A, ама никако не ми поминуваше, веројатно имам проблем со картиците. На крај успеав со Paypal да платам, ама за 15 минути ми го вратија парите и не добив код.

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Јасно ми е се како оди тоа со G2A, ама никако не ми поминуваше, веројатно имам проблем со картиците. На крај успеав со Paypal да платам, ама за 15 минути ми го вратија парите и не добив код.

PSN Card US - Playstation Store Card - Digital Delivery in Seconds

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
847
730
Неќна ја купив red dead redemption 2 и Mad Max на попуст на US стор,картички зимам од g2a

NPL86

read-only
27 декември 2019
5
0
Се логиравме на Фифа 19 со ЕА акаунт за играње онлајн. Но сега малиот не сакал повеќе онлајн, знае ли некој како да се одлогира да се тргне Еа акаунтот, и да си игра нормално?

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Се логиравме на Фифа 19 со ЕА акаунт за играње онлајн. Но сега малиот не сакал повеќе онлајн, знае ли некој како да се одлогира да се тргне Еа акаунтот, и да си игра нормално?

Па ако фифа е прелу еа никкао не можеш да ја играш другче,освен да ја купиш од пс сторе

NPL86

read-only
27 декември 2019
5
0
Ја имаме купено на цд е. Меѓутоа од коа се логиравме за онлајн играње,неможе меѓусебе дома да се игра на пр.двајца играчи со контролери, туку дава само онлајн играње со други. Барајќи на гоогле најдов дека единствен начин е да ги контактирам еа по маил. Дали некој имал ваков проблем

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно