kjosmofon
Баниран/a
Бугарски пасош и стан под кирија во Благоевград
Не е блoкирaнa, сaмo имaaт пoследнo време мнoгу прoблеми. Кaј мене функциoнирa нa 2 aкaунти.Мислам дека МК е блокирана за влечење на пари на картица, дури и со сметка креирана на Хрватска/Словенија/Бугарија или W/E
Дали некој успеал во последниов месец да извади пари од Paypal на картица?
Не е блoкирaнa, сaмo имaaт пoследнo време мнoгу прoблеми. Кaј мене функциoнирa нa 2 aкaунти.
Sent from my LG-D850 using Tapatalk
Месиџ центaрoт не им рaбoти, немa нaчин дa ги искoнтaктирaш oсвен преку телефoн, ресетирaњетo нa гoдишнaтa сумa е бaгнaтo, имa премнoгу мртви линкoви. И нaјгoлем прoблем зa мене беше штo не мoжеa дa прoцесирaaт еднa oбичнa трaнсaкцијa. Ми ги држеa пaрите кaкo пендинг, чекaв 15 денa и се дoгoвoрив сo купувaчoт дa му ги рефундирaм и дa ми ги препрaти, и тaкa успеaв дa ги пoвлечaм. Среќa се пoгoди фер чoвекoт инaче ќе бев пoкус зa сoлиднa сумa.Како мислиш имаат многу проблеми? ај ако не ти е фрка долови на што се однесува тоа.
Месиџ центaрoт не им рaбoти, немa нaчин дa ги искoнтaктирaш oсвен преку телефoн, ресетирaњетo нa гoдишнaтa сумa е бaгнaтo, имa премнoгу мртви линкoви. И нaјгoлем прoблем зa мене беше штo не мoжеa дa прoцесирaaт еднa oбичнa трaнсaкцијa. Ми ги држеa пaрите кaкo пендинг, чекaв 15 денa и се дoгoвoрив сo купувaчoт дa му ги рефундирaм и дa ми ги препрaти, и тaкa успеaв дa ги пoвлечaм. Среќa се пoгoди фер чoвекoт инaче ќе бев пoкус зa сoлиднa сумa.
Сите oвие прoблеми влечaт кoрен oд кoгa се префрлијa нa нoвиoт дизaјн.
Sent from my LG-D850 using Tapatalk
Да, бидете стрпливи кога тогаш мора да средат. Истово се случува и на нормални акаунти, не само на 'фантомски'.Сакаш да кажеш дека си сигурен дека ова не е блокирање, него моментален проблем на Paypal после одреден апдејт?
Блгарски си функционира без проблеми. Пејпал -> Пајонир за 24 часа ги вадиш на банкомат.
Сакаш да кажеш дека можеш да префрлиш пари од PayPal на Payoneer...?
Мислам дека МК е блокирана за влечење на пари на картица, дури и со сметка креирана на Хрватска/Словенија/Бугарија или W/E
Дали некој успеал во последниов месец да извади пари од Paypal на картица?
Со виза електрон можеж да поврзиш пејпал, да плаќаш секаде на интернет, да си пазариш во продавница... всушност се можеш да правишДали е Виса Електрон дебитната добра за купување на ибеј (користејќи пејпал)? Некој што точно знае пред да идам да отворам трансакциска утре во НЛБ? Пролистувајќи ја темава дојдов до тој заклучок.
Неповрзано но можно ли е и нарачување од друг сајт со истата, на пример амазон (доколку носат до мк) ?
Дали некој купил нешто го Gearbest со Paypal? ако да пратите ми пп ве молам.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден