Nikola100
poweruser
За мене најдобар машки ми бил и останал
"I like it simple -Hugo Boss MAN" ™ by Nikola100
"I like it simple -Hugo Boss MAN" ™ by Nikola100
Не сум - ама зошто би менувал нешто кога функционираА си ги пробал другиве?
Не сум - ама зошто би менувал нешто кога функционира
Се зезам . Можеби сум старомоден и тешко прифаќам ново или не сум налетал на нешто што ќе ми се допадне толку колку овој парфем. Или не испитувам доволно.
Важно неговите карактеристики ми се допаѓаат - лесен-освежувачки-суптилен (за разлика од Брут кој може да се намириса на 30м) и не е "sensory overload" ...
За на ФБ со половњачи кога играм Биљот да мирисам ?
Остај ме не ме за*бавај - дај ги на некој помлад![]()
@psyside Дај неколку препораки за парфем, за есен/зима?
Се што е во понуда niche на сајтот
@psyside која е разликата од Alexandria II и Alexandria III?
With the help of our friends at Imaginary Authors, we set out to change that with the world’s most innovative ice cream topping: Culinary Perfume™, An Edible Fragrance.
Другови и другарице, давајте предлози за есен/зима, а и некој парфем за дејт.
Купено за татко ми, 180 денари мислам го платив од Стокомак. Еднаш се напрскав, ми се лепеа баби во автобус. Трауми имам од парфемов...Pino Silvestre Original EdT 75 ml нема подобар за дејт.
Ух. Буџет немам, бидејќи ќе експериментирам со деканти од 10ml за проба.Буџет? Цело шише? Декант? (aко нема second date)
Од поевтина варијанта јас би идела со:Купено за татко ми, 180 денари мислам го платив од Стокомак. Еднаш се напрскав, ми се лепеа баби во автобус. Трауми имам од парфемов...
Ух. Буџет немам, бидејќи ќе експериментирам со деканти од 10ml за проба.
Aventus Creed
Thank me later
И Richwood се разбира ако влага у есап.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Држи муабетот.Aventus na esen i zima kje svrsi rabotaVo leto go nema, ne pa vo zima i esen
)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пред дејт идеш у парфимерија и ставаш по желба, ако помине после го купуваш или декант земашДругови и другарице, давајте предлози за есен/зима, а и некој парфем за дејт.
Само не ставај ни Авентус ни Саваж, освен ако нејќеш да ѝ текне на Боби бившиотПред дејт идеш у парфимерија и ставаш по желба, ако помине после го купуваш или декант земаш
Thank me later![]()
и што викаш, може и Боби ја фатил на истиот парфемСамо не ставај ни Авентус ни Саваж, освен ако нејќеш да ѝ текне на Боби бившиот![]()
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден