Ова важи за тие што држат ден два батерија, за тие 7+ дена е поинаква математиката секако.Што сакајте ставајте. Секако е електроника и за 2-3 години батеријата ке му биде налабена што секако ке го фрлите.
Ова важи за тие што држат ден два батерија, за тие 7+ дена е поинаква математиката секако.Што сакајте ставајте. Секако е електроника и за 2-3 години батеријата ке му биде налабена што секако ке го фрлите.
користам huawei gt2 3 години батеријата му трае 14 дена.Што сакајте ставајте. Секако е електроника и за 2-3 години батеријата ке му биде налабена што секако ке го фрлите.
Ок де не дека ке откаже за 1 година ама за уште некоја година +/- ке ослабне секако. Електронски уреди се нормално е да се случува тоа.користам huawei gt2 3 години батеријата му трае 14 дена.
Проверено,тестирано,може без никаков проблем.Дали некој користи Samsung LTE часовник?
Конкретно ме интересира дали можи повремено да се користи на мрежата на телеком без телефон?
Што сакајте ставајте. Секако е електроника и за 2-3 години батеријата ке му биде налабена што секако ке го фрлите.
Ок де не дека ке откаже за 1 година ама за уште некоја година +/- ке ослабне секако. Електронски уреди се нормално е да се случува тоа.
Сме го правеле муабетов на форумов. Уклучен ти е bluetooth, GPS, нотификации и слично цело време?користам huawei gt2 3 години батеријата му трае 14 дена.
цело време е уклучен на блутут, нотификации и се можно, а во екстремни случаеви кога не ми е при рака телефонот а ми е важен повик дури и го користам за краток разговор.Сме го правеле муабетов на форумов. Уклучен ти е bluetooth, GPS, нотификации и слично цело време?
GPS? Wi-fi? Од тоа што го видов на нет батеријата трае подолго затоа што доаѓа со вградени апликации без можност за симнување нови и отсуство на одредени функции.цело време е уклучен на блутут, нотификации и се можно, а во екстремни случаеви кога не ми е при рака телефонот а ми е важен повик дури и го користам за краток разговор.
Јас го користам првиот Вену од 2020 и нема гајле и батерија уште држи убаво вчера 7 часа на велосипед и скоро до пола се потроши, а верувам дека за овој што прашуваш е далеку подобар, само со цените пре би одел на фениксНекој искуство со Garmin Venu 2 Plus? Добри и лоши страни?
Пред некој ден ја пуштиле и третата генерација Вену, затоа на оовј му паднала цената и го здогледав. На Амазон Холандија е околу 350 евра, а Феникс си држи цена над 500.Јас го користам првиот Вену од 2020 и нема гајле и батерија уште држи убаво вчера 7 часа на велосипед и скоро до пола се потроши, а верувам дека за овој што прашуваш е далеку подобар, само со цените пре би одел на феникс
Јас користам Samsung watch 4 44mm , oд овие два би одбрал samsung 5 pro! Подобро про постар него обичен 6-ка.Што е подобро да се земе Samung 5 Pro или обичниот Samsung 6? Не сум некој захтевен корисник.
Мислам дека подобро е Watch 6, понов модел со подобар хардвер.Што е подобро да се земе Samung 5 Pro или обичниот Samsung 6? Не сум некој захтевен корисник.
Galaxy watch 6 classic. Одбери си поголемата или помалата верзијаШто е подобро да се земе Samung 5 Pro или обичниот Samsung 6? Не сум некој захтевен корисник.
Практично ден ипол тера… не знам зошто, можеби затоа што се гаси always on дисплејот кога саатот не е на рака. Спас е што пак брзо се полни. Не знам точно ама за неполн саат дневно дополнува тоа што истрошил. Apple Watch 8 ова, мада исто е и со другите генерации.која мизерија, 18 саати. Ја на амазфитот 14 дена ми седи батеријата.
Имам iWatch 7 и зависно колку сервиси имаш пуштено во позадина, ама не е проблем за 18 саати, шо значи истото е како и претходните верзии.Малце го фатив Ејпл евентот и беа кај сатот, жими се, не лажам, вака рече "all day battery life of 18 hours“. Како да не ги сакаш после.
А ако пешачиш/трчаш или не дај боже 2-3 сати точак да возиш?Имам iWatch 7 и зависно колку сервиси имаш пуштено во позадина, ама не е проблем за 18 саати, шо значи истото е како и претходните верзии.
Ако е 100% и пешачам 2 сати ќе падни на 60% и после можиш да го истуркаш остатокот од денот. Посекако навечер пред спиење го оставам да се полни пошто не спијам со сатотА ако пешачиш/трчаш или не дај боже 2-3 сати точак да возиш?
Јас сега го користам Apple Watch 7 и ми вози 2 дена без проблем. By the way, работам по свадби и се движиме по околу 16 часови како еден работен ден. Презадоволен сум од него.Малце го фатив Ејпл евентот и беа кај сатот, жими се, не лажам, вака рече "all day battery life of 18 hours“. Како да не ги сакаш после.