TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.814
- 10.135
Гарант мислела си го добил од телеком гратис со некој рандом телефон и и правиш финта дека е поклон...Пред неколку месеци и донесов galaxy watch кој ми го хејтна без да го отвори
Гарант мислела си го добил од телеком гратис со некој рандом телефон и и правиш финта дека е поклон...Пред неколку месеци и донесов galaxy watch кој ми го хејтна без да го отвори
Во однос на останатото, дали вреди за парите?
Мислев во идеални случаи само ако функционира како што пишав, инаку не можеФеникс нема сим картичка.
Не друже за друг саат зборевме погоре, он мислеше на Galaxy Watch 5Феникс нема сим картичка.
Дефинитивно нема боље, реков здравје следено и јас на феникс идамЈас сменив еден тон саати на крај на феникс 6x sapphire завршив и вреди за сите пари.
Мислев во идеални случаи само ако функционира како што пишав, инаку не може
Мислењето е автоматски споено:
Не друже за друг саат зборевме погоре, он мислеше на Galaxy Watch 5
Мислењето е автоматски споено:
Дефинитивно нема боље, реков здравје следено и јас на феникс идам![]()
Поклон ми беше со рандом самсунг мобиљка...пробав да ја прелажам ама џабе, на крај си изброив 16 љиљакови и ете ја жената среќна.Гарант мислела си го добил од телеком гратис со некој рандом телефон и и правиш финта дека е поклон...
Таман за шваљерката ќе ти се најдеПоклон ми беше со рандом самсунг мобиљка...пробав да ја прелажам ама џабе, на крај си изброив 16 љиљакови и ете ја жената среќна.
Го продадов другиот. Нејсе немам шваљерка, а ќе ми се најде...Таман за шваљерката ќе ти се најде![]()
А колку би било добро излегуваш да трчаш/возиш и само преку телефон симот си го префрлаш на саат, после завршуваш со трчање/возење оп си враќаш одма на телефон![]()
Ова е топ работа.Telenor launches the multiSIM service for all customers with subscription | Yettel - Намери баланса си
The service allows the use of one number and one tariff plan on two devices Telenor offers its new additional service multiSIM to all customers on a subscription with included mobile voice service. Thanks to it, it is possible to use one number on both a smartphone and a smart watch anywhere...www.yettel.bg
Еее друже баш ова требаTelenor launches the multiSIM service for all customers with subscription | Yettel - Намери баланса си
The service allows the use of one number and one tariff plan on two devices Telenor offers its new additional service multiSIM to all customers on a subscription with included mobile voice service. Thanks to it, it is possible to use one number on both a smartphone and a smart watch anywhere...www.yettel.bg
Да и да. Проверено со шестка.Ако може помош од некој со Apple watch 7 дали има некаква можност да се активира ECG app тука во Мк, или да се активира надвор од Мк ама кога ќе се вратиш да биде сеуше активна
Како го активираше во мк?Да и да. Проверено со шестка.
Никако. Во Хрватска го активирав па си продолжи да си работи. Ресетиран телефеонот, саатот, ова она и пак работи. Требаше да пишам „Не и да“Како го активираше во мк?
Никако. Во Хрватска го активирав па си продолжи да си работи. Ресетиран телефеонот, саатот, ова она и пак работи. Требаше да пишам „Не и да“![]()
Не памтам, има година и кусур. Можно е со хрватскиот број да беше…Го активираше со хрватски број?
Ќе одиме Банско на пар дена па сакав да земам бугарски припејд и да пробам да го активирам таму.
Испратено од M2101K7BNY преку IT.mk форум апликација
Ај нека пише некој што точно треба да се направи за да се активира, еве да речеме од Грчка да се активира
Кај најде друже понова верзија од Imazing?Денес ,според видеово активирав ЕКГ од Македонија на Apple watch Series 8.
View: https://youtu.be/tsYPrwKz0Rk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tnx ама полесно ми беше се прошетав до Грчка на некое кафе, шопинг се закачив на wifi и според гео локација ме прочита во ЕУ земја и ми дозволи да се активираДенес ,според видеово активирав ЕКГ од Македонија на Apple watch Series 8.
View: https://youtu.be/tsYPrwKz0Rk
Sent from my iPhone using Tapatalk