TouchIT
lurker
- 9 јули 2018
- 901
- 643
Ова си трчал некаде околу 4-5км
Срцето го продаде кучата.
5kmОва си трчал некаде околу 4-5кмимаш здраво срце гледај како брзо ти паднал пулсот
![]()
Планирам ист да земам, како си задоволен?Huawei Band 6
Со истрчани 5км,прво трчање после 2-3 год неактивност.
Погледнете го атачментот 125202
Повеќе од една година го користам,искрено ми брка работа и сум задоволен.Планирам ист да земам, како си задоволен?
Фала за одговор, или овој или Шаомито ќе е.Повеќе од една година го користам,искрено ми брка работа и сум задоволен.
Што покажува за ова, жити мајка?за крв
Точно. Кај мене на пример, знае да биде и 41, пошо сум професионална атлета.Зависи, не кај сите.
Затоа сине Марко, да ги олабавиш малце ова саативе, телефониве и форумиве и да фатиш да пешачиш. А и троа помалку да јадеш не ќе да е на одмет.Јас и слабо пешачам и поради тоа немам набиено кондиција.
Екипа , дали некој има користено Huawei GT3 Pro па да каже како е задоволен со мерењата, тежината на рака , апликацијата за користење, трајност на батерија, следењето и останатите функционалности ?
Преку 3 год. го користам, одличен, само нема апликации на него како на Самсунг и сл. Пренесува нотификации од телефонот. Оригиналниот софтвер е безвезе, барем беше, си купив апликација Notify for Amazfit и само меа ја користам.
Кислород во крвта или како и да се вика Oxygen in the blood.Што покажува за ова, жити мајка?
.
Затоа сине Марко, да ги олабавиш малце ова саативе, телефониве и форумиве и да фатиш да пешачиш. А и троа помалку да јадеш не ќе да е на одмет.
Да. Јас имам ваков и користам Mi Fitness, мора да е нонстоп вклучена нотификацијата. Пушташ да ти стигаат нотификации и стигаат за се, нема филтер за жал.Часовнициве со Proprietary OS (читај Xiaomi), мора нон стоп да е уклучена Zepp апликацијата во позадина за да стигаат нотификации пример? И дали стигаат нотификации од сите апликации (slack, viber, mail)? Или треба некои посебни магии?
Барам некој smartwatch до кај 100тина евра кој покрај нормалните здравствени функции што ги има секаде, да стигаат нотификации ко што треба, да не биде само Check your phone и тоа после 2 минути.
Јас би бирал меѓу овие часовници:Predlog casovnik za devojka do 100eur? Za kolega od rabota kako podarok![]()
Јас имам ваков веќе две години Техномаркет - HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE EDITION PINK ама претходната постара верзија, Watch FIT, и нема мака до сега. Скоро и да немам никакви забелешки на опциите и функциите. Huawei Health апликацијата ми е исто доста задоволителна и со функционалности и со интерфејс. Постојано ја ажурираат. Само за да работи добро со самсунгот знам требаше Huawei HMS да се инсталира и преку AppGallery, сега не знам како им е решено.
Јас го имам првиот саат т.е. алка и сум задоволен за парите. Единствено би го сменил гумениов каиш (Strap), ама уште не дошол на ред.Јас имам ваков веќе две години Техномаркет - HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE EDITION PINK ама претходната постара верзија, Watch FIT, и нема мака до сега. Скоро и да немам никакви забелешки на опциите и функциите. Huawei Health апликацијата ми е исто доста задоволителна и со функционалности и со интерфејс. Постојано ја ажурираат. Само за да работи добро со самсунгот знам требаше Huawei HMS да се инсталира и преку AppGallery, сега не знам како им е решено.
Недостаток ми е тоа што интеграциите со други апликациите како Google Fit итн. ги оневозможија после банот. Но, ако е за некој што не се замара со разноразни аналитики, не би требало тоа да му има некоја посебна улога.
Имам и Xiaomi Redmi Band Pro, ама скоро и да не го користам, Huawei-то го преферирам.