Costigan_Jr
poweruser
- 5 јули 2013
- 2.958
- 4.168
Само Pebble има смисла.
Код:http://www.imsmart.com/en/i-m-watch/overview
Ова е од поодамна издадено и достапно на пазарот ( за во МК не сум проверил ). Го меркав но цените беа малку нереални и мислам дека со вмешување на поголеми имиња во играта ќе се сменат цените од италијанскиов производител или пак другите ќе извадат некои поевтини/поисплатливи варијанти. Како и да е ова се супер вести. Инаку мене лично црниот ми е по-кул, белиот премногу ме потсеќа на едни часовници со дигитрон кои ги имаше порано...
најдов сличен таков на кој ме потсеќа белиот
![]()
Да, да ќе се исфрли мобилниот уред и со среќа сурфањето на еден инч XDИма логика iWatch. Пошо и онака се забега со големината на телефони, попрактично е саатче. Целосни функции да му се дадат на саатчето. Да се ифрли полека од употреба мобилниот уред..Јас ќе барам изработен од магнет, ради енергии
![]()
Па да беПа не бе
... iWatch е одлична основа за она, холограм база, да функционира со гестикулации на едната рака. Жуууп, онака од рачето ти искача холограмче, анимацииче, жлууп со рачето, на десно и крукче прават миљарда апликациичиња...
I mene me interesira istovo.Да ја оживееме малце темава.
Samsung вчера го најави својот нов Galaxy Watch.
Дали вие користите некој Smart Watch и дали сте задоволни од истиот?Напишете некои збор-два.
Јас во план сум да купувам па сакам да ми препорачате кој според вас има најсветол екран со најмногу dpi/ppi. Друг requirement ми е да има добар календар и sync, што верувам дека повеќето го имаат.
Да ја оживееме малце темава.
Дали вие користите некој Smart Watch и дали сте задоволни од истиот?Напишете некои збор-два.
Јас во план сум да купувам па сакам да ми препорачате кој според вас има најсветол екран со најмногу dpi/ppi. Друг requirement ми е да има добар календар и sync, што верувам дека повеќето го имаат.
Не сум фан на паметни часовници, но имам Samsung S3 Frontier (for science!), и можам да кажам дека најверојатно најдоброто нешто што се нуди. Сум погледна хаваи и фосили и не е тоа тоа. Изработката е топ, финкционалста е одлична и јас лично го препорачувам кој сака да поседува паметен часовник. Од аспект на фитнес тракинг, има подобри опции од него, разни гармини и сунтоа, али тие според мене се наменски часовници, за фитнес тракинг. Овој е доволно добар во тоа но не е на нивно ниво исто како што ите не се на негово ниво од аспект на паметни функционалности. Ако имате нешто да прашате, повелете, ке пробам да одговорам.
Ако им е сомнително ќе ти бараат принтскрин од извод од картичка и од трансакцијата од алиекспрес/гиарбест...Планирам да земам Huami Amazfit 2 го има на геарбест за $156, прашањето ми е колку % има шанси да поминам без царина и данок? Дали и ако ми пратат фактура со вредност до 50 ЕУР пак ќе го отворат и царинат според нивна тарифа???
Мене Amazfit Pace ми помин како „саат играчка“ за 19$...Планирам да земам Huami Amazfit 2 го има на геарбест за $156, прашањето ми е колку % има шанси да поминам без царина и данок? Дали и ако ми пратат фактура со вредност до 50 ЕУР пак ќе го отворат и царинат според нивна тарифа???
Ако ти е намена за Смарт Часовник а не првенствено како Фитнес Тракер тогаш Самсунг Галакси е добра опција.Да ја оживееме малце темава.
ECG функцијата на часовникот има одобрување за користење од FDA, што значи дека податоците се веродостојни како тие од медицинските уреди. Не знам дали друг ваков уред од немедицински производител има добиено вакво одобрување.ECG сензорот на Apple Watch Series 4 спаси човечки живот, откако беше овозможен со апдејтот watchOS 5.1.2 од минатата недела.
Извор: PhoneArena
Да можеше да се користи со андроид телефон, би го купил. Вака ќе си останам со MiBand 3.
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден