RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.490
- 5.608
Исто како и ти што имаш искуство со Нексус 6 па го плукаш нелиПа тие сте плус 2-3 кој го имаат уредот оние како псај не ги ни рачунам пошто е читање од интернет а ја такви искуства не признавам
Hehe
Исто како и ти што имаш искуство со Нексус 6 па го плукаш нелиПа тие сте плус 2-3 кој го имаат уредот оние како псај не ги ни рачунам пошто е читање од интернет а ја такви искуства не признавам
Ја не го плукам нексусот вие ме терате да пишувам глупости а ете псај како и секогаш седи дома и гледа видеа и ни соли памет тука што чинело што нечинело хаха,Исто како и ти што имаш искуство со Нексус 6 па го плукаш нели
Hehe
Ја не го плукам нексусот вие ме терате да пишувам глупости а ете псај како и секогаш седи дома и гледа видеа и ни соли памет тука што чинело што нечинело хаха,
Сега ќе видиш ти од прва рака.. Кажујте маршута каде да возам, само прво шофершајбанта да ја измијам да не биде она српската; маглаа, маглааа, свуда око нааассПовторно, видеата се од доверливи рецензери, кои имаат кредибилитет, и се докажани на сцената.
Повторно, видеата се од доверливи рецензери, кои имаат кредибилитет, и се докажани на сцената.
Еве и ја ти кажувам дека лагот го има али тоа вишокот на сензори и триста опции кој ги нуди телефонот и не секој ден да лагира како ненормален се случува во неделата еднаш кога ке отвориш некоја апликација најчесто на тапатолкот битно телефонот си лизга и на сурфање и наскролање горе доле чим нема лаг на скролање добро е а дали ке лагне 001 секунда кога ке го отварам тапатолкот и не ми е битно секако го користам на кастим ромови па оние работи кој се негативни ги искоренив и сега спие телефонотДа де, затоа што за обичен корисник, таа секунда лаг не значи ништо, ние збориме за негативни страни на touchwiz, не дали тоа им менува многу на сите луѓе или не. Note 4 и Nexus 6 како што кажав многу пати до сега, се најдобрите 2 телефона за оваа година, јас немам проблеми со Note 4 освем оние кои ги набројав, а ако памтиш те прашуваш и по пп кога сакав да го купам, ама беше верзијата со Ексинос.
Ноутот не лагува при сурфање??? На некои страници е добар,но има и доста на кои што не е добар, и на некој поретки е ужас. Мислам дека и нексус 5ката лагираше на некои страници... На ноутот лагот се приметува нонстоп, и во речиси се. Да не снимам видеа, ќе им се одмили телефонот на луѓево.Еве и ја ти кажувам дека лагот го има али тоа вишокот на сензори и триста опции кој ги нуди телефонот и не секој ден да лагира како ненормален се случува во неделата еднаш кога ке отвориш некоја апликација најчесто на тапатолкот битно телефонот си лизга и на сурфање и наскролање горе доле чим нема лаг на скролање добро е а дали ке лагне 001 секунда кога ке го отварам тапатолкот и не ми е битно секако го користам на кастим ромови па оние работи кој се негативни ги искоренив и сега спие телефонот![]()
И на Redmi 1S кога ќе му ставиш Mokee 4.4.4 лета телефонотЕве и ја ти кажувам дека лагот го има али тоа вишокот на сензори и триста опции кој ги нуди телефонот и не секој ден да лагира како ненормален се случува во неделата еднаш кога ке отвориш некоја апликација најчесто на тапатолкот битно телефонот си лизга и на сурфање и наскролање горе доле чим нема лаг на скролање добро е а дали ке лагне 001 секунда кога ке го отварам тапатолкот и не ми е битно секако го користам на кастим ромови па оние работи кој се негативни ги искоренив и сега спие телефонот![]()
Ноутот не лагува при сурфање??? На некои страници е добар,но има и доста на кои што не е добар, и на некој поретки е ужас. Мислам дека и нексус 5ката лагираше на некои страници... На ноутот лагот се приметува нонстоп, и во речиси се. Да не снимам видеа, ќе им се одмили телефонот на луѓево.Но искрено верувам дека кога ќе искочи лолипоп, самсунг ќе батали некои од нивните нативни апликации и лагот значително ќе се намали.
BTW: до тебе и @vlavot . Tommy & Jerry. TouchWiz Edittion![]()
http://tinypic.com/r/og98hk/8
П.С. Навистина претеруваме со офтопик :/
Upss..
Mi 3 гази, се плашат 4-ката да ја стават хахахаха.. sorry for OffTopic ама неможев да издржам
Мора малце да се подгрева атмосфераНе е се во бечмарците во пракса каков е самсунгот од секогаш е прв на бенчамрци а во пракса дихта![]()
Кај нас 900Ја за момент помислив дека ќе видам 570 евра, не дека и 570 е малце, ама далеку подобро од 650
Едит,